Ayvalıklı Ressam Emine Alışık Eşkişehir İçin Hazırlanıyor

Ayvalıklı Ressam Emine Alışık Eşkişehir İçin Hazırlanıyor

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin tanınmış sanatçılarından Ressam Emine Alışık, geçtiğimiz Ekim ayı içinde Yunanistan'ın Midilli Adası'nda düzenlediği...

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin tanınmış sanatçılarından Ressam Emine Alışık, geçtiğimiz Ekim ayı içinde Yunanistan'ın Midilli Adası'nda düzenlediği 4 günlük workshopun ardından 11-14 Aralık tarihleri arasında Eskişehir'de 3 günlük canlı performans etkinliğine öncülük ediyor.

Emine Alışık tarafından geçtiğimiz Ekim ayında Yunanistan'ın Midilli Adası'ndaki Petra kasabasında 11. Ege Rüzgarları adını taşıyan canlı resim çalışması ve sergisinin ardından bu kez de 11-14 Aralık tarihlerinde 3 gün boyunca Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gelecek katılımcı sanatçılarla canlı resim çalışması yapmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda; Eskişehir'deki Beyoğlu Palace Oteli lobisinde saat 13.00 ile 17.00 arasında gerçekleşecek olan etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Ressam Emine Alışık, halka açık olarak gerçekleşecek ve kendisinin yanı sıra Doç Dr. Ayşegül Türk, Aylin Dönmez, Ayşe Kaya, Canan Çanakkalelioğlu, Cemil Aktaş, Fevzi Yavuz, Güler İşcan, Gülsün Karadayı, Günay Aral, K. Muzaffer Gençer, Mualla Can, Nermin Göktepe, Semra Acar, Serap Gürcan, Şahnaz Yılmaz ve Sevin Şenkeser adlı sanatçıların 11. Ege Rüzgarları Workshopunun Eskişehir etabına tüm sanatseverleri davet etti.

Ayvalıklı Ressam Emine Alışık Eşkişehir İçin Hazırlanıyor

Ayvalıklı Ressam Emine Alışık Eşkişehir İçin Hazırlanıyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.