Baba Candır 34.Bölüm Fragmanı-İZLE 10 Nisan

Baba Candır 34.Bölüm Fragmanı-İZLE, Baba Candır dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünü pazar akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Baba Candırdizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Baba Candır, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. TRT 1'de yayınlanan Baba Candır 34. Bölüm yeni fragman izle

Baba Candır dizisinin yeni bölümü olan 34. Bölümünü pazar akşamı TRT 1 ekranlarından izleyebilirsiniz...

Baba Candır dizisinin yeni bölümü olan, 34. Bölümünü HD ve tek parça olarak TRT 1’den izleyebilirsiniz. Baba Candır Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Baba Candır dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı TRT 1’de...

BABA CANDIR 33.BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Gözlerini hastanede açan Haluk başucunda Salih Baba ve Hasan Başkanı görünce onlara Ece ile sözlendiğini açıklar. Salih Baba kızının Haluk ile sözlendiğini ve bütün ailesinin bunu bildiğini öğrenince tüm ev halkına tirip atar. Emrecan ve Ceylan’ın evlilik hazırlıkları hızlıca devam etmektedir. Birlikte ev bakan ikili bu süreçte yalnız kalamayacaklardır. Haluk Ece’den özür dilemek için türlü yollar denemektedir; hiç ummadığı bir kişi onu Ece ile bir araya getirecektir. Damla’nın Avustralya’dan gelen misafiri bütün ailede bir kaosa neden olacaktır.

TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta; Salih Baba kendisine yalan söyleyen ailesini affedebilecek mi? Ece kendisinden af dileyen Haluk ile barışacak mı? Damla’nın Avustralya’dan gelen gizemli misafiri kim?

BABA CANDIR 32.BÖLÜMDE NELER OLUYOR NELER?

 Haluk Şebo’dan kurtulmak için elinden geleni yapar. Ece Haluk’un kendisinden sır sakladığınu düşünür ve Haluk’u sıkıştırır. Hasan Başkan’ın aniden dönüp Haluk’un Şebo ile olan ilişkisini desteklemesi olayların içinden çıkılmaz hale getirir. Salih Damla’nın borcunu ödemek için kredi almaya çalışır. 

Damla ise zorluk üstüne zorluk çıkarıp ailenin huzurunu kaçırmaya devam eder. Nikah için gün almaya giden Emrecan ve Ceylan’ı büyük bir süpriz beklemektedir. Bu büyük süpriz Emrecan ve Ceylan’ın bütün planlarını altüst edecektir. Müjde Salih’i bitirmek için Emrecan ve Ceylan’ı kullanmaya devam eder. 

Şebo Haluk ve Ece’yi birlikte görünce ve bütün gerçekleri Ece’ye anlatır. Damla’nın alacaklıları evi basıp herkesi tartaklar.TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi “Baba Candır” da bu hafta; Ece kendisini aldattığını öğrendiği Haluk’u affedecek mi? Salih Damla’nın borcunu ödemenin bir yolunu bulabilecek mi? Müjde’nin planları su yüzüne çıkacak mı? Damla’nın alacakları kimin hayatını tehlikeye atacak? 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar