Bakan Akdağ Yangın Faciasından Kurtulan Öğrencileri Ziyaret Etti

Bakan Akdağ Yangın Faciasından Kurtulan Öğrencileri Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adana'nın Aladağ ilçesinde 4 ay önce 12 kişinin hayatını kaybettiği kız öğrenci yurdunda çıkan yangından yaralı kurtulan...

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Adana'nın Aladağ ilçesinde 4 ay önce 12 kişinin hayatını kaybettiği kız öğrenci yurdunda çıkan yangından yaralı kurtulan öğrencileri tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Bakan Akdağ, Adana'nın Kozan ilçesinde geçtiğimiz aylarda hizmete giren 200 yataklı yeni Kozan Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Bakanı Akdağ, Başhekim Op. Dr. Kubilay Uçar ve hastane müdürü İdris Sürek'ten hastanenin fiziki yapısı ve donanımı ile hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ hastanenin danışma bölümünde bulunan "Danışma" yazısının yerine "Sizin sağlığınız için buradayız" yazısının asılması için Başhekim Uçar'a talimat verdi. Akdağ, daha sonra çocuk servisindeki hastaları ziyaret etti.

Aladağ'daki yurt yangınında yaralanan çocukları da ziyaret etti

Sağlık Bakanı Recep Akdağ Kozan Devlet Hastanesi çocuk servisinde tedavi gören hasta çocukları ziyaret ederken 4 ay önce 12 kişinin hayatını kaybettiği Aladağ Kız Öğrenci Yurdu yangınında yaralanan ve eğitimlerini tedavi gördükleri Kozan Devlet Hastanesi'nde sürdüren Selda Topbaş (13), Fatma Zehra Altun (13) ve Emine Petlek'i (13) ve ailelerini ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu. Çocuklar ve velileri ile bir süre sohbet eden Akdağ, hediyeler takdim etti. Yangında mağdur olan çocukların aileleri ise Akdağ'a teşekkür etti.

Akdağ'dan Suriyeli çocuğa Arapça merhaba

Kozan Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'ndeki hasta çocukları ziyaretinde Bakan Akdağ, Almina isminde Suriyeli bir kız çocuğuna da geçmiş olsun dileğinde bulundu. Suriyeli çocuğa "Sen Türkçe biliyor musun" diye soran Akdağ, Suriyeli çocuktan baş işareti ile "hayır" cevabını alınca, "Ben de Arapça bilmiyorum şimdi seninle nasıl anlaşacağız" diyerek espri yaptı. Bakan Akdağ Suriyeli çocuğa Arapça merhaba diyerek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Öte yandan, Bakan Akdağ çocuk servisi ziyaretinde Ecrin isimli küçük kız çocuğunun kendisi ile fotoğraf çekilme isteğini de kırmayarak, kolunda serum takılı olan minik Ecrin ve ailesi ile de fotoğraf çekildi. Akdağ, daha sonra Kozan Devlet Hastanesi Acil Polikliniğini de gezerek yapılan çalışmaları ve hastalara verilen hizmetleri yerinde inceledi.

Bakan Akdağ Yangın Faciasından Kurtulan Öğrencileri Ziyaret Etti

Bakan Akdağ Yangın Faciasından Kurtulan Öğrencileri Ziyaret Etti

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.