Bakan Koca Erzincan’daki Toprak Kayması Hakkında Bilgi Verdi

Bakan Koca Erzincan’daki Toprak Kayması Hakkında Bilgi Verdi

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzincan İliç’te toprak kaymasının yaşandığı maden bölgesinde tam donanımlı Acil Müdahale Ünitesi kurulduğunu açıkladı. Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Erzincan...

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzincan İliç’te toprak kaymasının yaşandığı maden bölgesinde tam donanımlı Acil Müdahale Ünitesi kurulduğunu açıkladı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Erzincan İliç’te maden ocağında yaşanan toprak kayması sebebiyle toprak altında kalan 9 kişi için olay yerine görevlendirilen ambulans sayısı 10’a, UMKE ekibi sayısı 3’e çıkarıldı. Tam donanımlı Acil Müdahale Ünitesi kuruldu, 2 Acil Müdahale Aracı görevlendirildi. Erzincan İliç’te bir maden ocağında meydana gelen toprak kayması olayı sebebiyle 6 Ambulans ve 2 UMKE Timiyle medikal kurtarma ve acil sağlık hizmeti için görev başındayız. Toprak altında olduğu düşünülen kişilere henüz ulaşılamadı. Allah bu ve benzeri tüm afetlerden korusun” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.