Bakan Koca Ve Özel Hatay Halkı Tarafından Protesto Edildi !

Bakan Koca Ve Özel Hatay Halkı Tarafından Protesto Edildi !

Hatay’daki 6 Şubat depremleri anma törenlerine katılan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve CHP Lideri Özgür Özel, Hatay halkı tarafından protesto edildi. Hatay’daki depremin yıldönümünde anma etkinliklerine katılan Sağlık Bakanı...

Hatay’daki 6 Şubat depremleri anma törenlerine katılan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve CHP Lideri Özgür Özel, Hatay halkı tarafından protesto edildi.

Hatay’daki depremin yıldönümünde anma etkinliklerine katılan Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, beklemedikleri bir tablo ile karşılaştı. Bakan Koca ve Özel’i yuhalayan halk, sloganlarla Bakan Koca ve Özel’i protesto etti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Savaş’ı yeniden aday gösterdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Özgür Özel protesto edildiği ifade edildi.

Depremzedeler Soğuktan ve Açlıktan Öldüler…

Anma alanında açıklama yapan depremzedeler, şunları söyledi, “Soğuktan, açlıktan öldüler insanlar. Bir yıl oldu hiç gelmediler tören yapıyorlar çok saçmaydı. Yardım etmediniz bari acımızı yaşayalım. Koca bir yıl geçti ama hiçbir şeyimiz yok. Hiçbir şey olduğu gibi yansıtılmıyor. Biz fazlasıyla bedel ödedik zaten. Geriye sadece canlarımız kaldı” (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.