Bakanlar, İşçilerle Sahur Yaptı

Bakanlar, İşçilerle Sahur Yaptı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kocaeli’nde bir demir çelik fabrikasına giderek, gece vardiyasındaki işçilerle birlikte sahur yaptı. DÖKÜM YAPTILAR İki bakan, Dilovası Organize Sa

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Kocaeli’nde bir demir çelik fabrikasına giderek, gece vardiyasındaki işçilerle birlikte sahur yaptı.
DÖKÜM YAPTILAR
İki bakan, Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Çolakoğlu Metalurji isimli demir çelik fabrikasına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Demir çelik sanayisinde 74 yıldır hizmet veren ve 80’den fazla ülkeye ihracat yapan fabrikanın gece vardiyasında çalışan işçileriyle sahur programında bir araya gelen bakanlar, fabrikada incelemelerde bulundu. Şirket yöneticilerinden bilgi alan Varank ve Selçuk, üretim hattının başına geçip döküm yaptılar.
Çalışmaları yerinde inceleyen bakanlar, işçi önlüğü giydikten sonra yemekhaneye geçti. İki bakan, sahur için kuyruğa girerek, işçilerle sohbet etti. Daha sonra sahura geçildi.


Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.