Balya Kocabük Köyü

Balya Kocabük Köyü

Kocabük Köyü haberleri, Balya Kocabük köyü güncel son dakika gelişmeleri, Kocabük köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Balıkesir Köyleri Arasında yer alan Kocabük köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Balya Kocabük Köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Kocabük Köyü son dakika gelişmeleri, Kocabük Köyü ne özgü yemekler, Balya Kocabük Köyü nün tarihi, Kocabük Köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Kocabük Köyü ne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Kocabük Köyü, Balıkesir ilinin Balya ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz marmara bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Kocabük Köyü Resimleri ve Kocabük Köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Balya Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Marmara yöresine özgü haber kanalı var mı? Balya Balıkesir Arası Kaç Km? Balya Hava Durumu? Balıkesir Köyleri ve Balya Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Balıkesirlı iseniz Balıkesir Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Balıkesirlı Ünlüler arasında Balya Kocabük Köyü  Köyünde doğan biri var mı? Balya Doğumlu Ünlüler Kimler?

Balya ilçesine bağlı bir mahalledir.Mahallenin iklimi, Bozulmuş Akdeniz İklimi etki alanı içerisindedir. Balıkesir'e 32 km, Balya ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır.
Mahallede kanalizasyon, içme suyu şebekesi, telefon mevcut olup 2 km'lik köy yolu asfalttır. Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Ağırlıklı olarak büyükbaş süt hayvancılığı, az sayıda küçükbaş hayvancılık yapılmaktadır.

İlgili Haberler
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.