Bana Sevmeyi Anlat 15.Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? 12 Aralık Pazartesi

Bana Sevmeyi Anlat 15. bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat dizisinin konusu, oyuncuları ve yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Bana Sevmeyi Anlat Dizisi 15. Bölümde Süprizlerle İzleyicisinin Karşısında Olacak. Canan ve Salih yüzleşiyor... Haşmet tutuklanıyor....

Alper'i en yakın arkadaşıyla aldatan Berna, geçirdiği trafik kazası nedeniyle sekiz ay kaldığı komadan uyandı. Kazadan önce Alper'e boşanmak istediğini söyleyen Berna artık eşini yeniden kazanmak isteyecek. Berna'nın yaşananları hatırlamadığını  zanneden Alper, ayrılık konuşması için onun sağlığına kavuşmasını bekleyecek. Aslında her şeyi hatırlayan ve Alper'in, Leyla ile ilişkisini öğrenen Berna, ikiliyi baş başa bırakmamak için uğraşacak. Berna, Leyla ile birlikte iş seyahatine çıkan Alper'i bu  gezide de yalnız bırakmayacak.Berna, Haşmet'i de yolculuğa ikna edecek. Leyla, Alper, Haşmet ve Berna'nın hep birlikte çıktıkları gezide onları hangi sürprizler bekliyor?

Haşmet'in, yapacağı kaçakçılığın gününü öğrenen Leyla ve Alper o güne dek Haşmet'e oynadıkları oyunu sürdürmeye devam edecekler. Haşmet'le nişanlı olduğunu yalanını sürdüren Leyla ve Alper'i yeni bölümde alacakları beklenmeyen haberle şoke olacaklar. Soluk soluğa geçecek bölümde, Leyla ve Alper, Haşmet'i tutuklatabilecek mi?

Leyla'nın annesi olduğundan habersiz olan Canan'a yeni bölümde Salih ulaşmayı başaracak. Yılların hesabını Canan'a sormak isteyen Salih'in eski eşine vereceği haber, Canan'ı derin bir depresyona sürükleyecek. Leyla ve Canan anne-kız olduklarını öğrenebilecek mi?

Bana Sevmeyi Anlat 15.bölümüyle 12 aralık pazartesi akşamı Fox Tv ekranlarında olacak. Gençlik Dizisi Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümünü saat 20:00’dan itibaren izleyebilirsiniz.

Bana Sevmeyi Anlat Dizisinin Konusu

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek. Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yepyeni dizi “Bana Sevmeyi Anlat” Pazartesi akşamları FOX'ta!

Bana Sevmeyi Anlat Dizisinin Oyuncuları

KADİR DOĞULU, SEDA BAKAN, MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ, DOLUNAY SOYSERT, KADİR ÇERMİK, MEHPERİ MERTOĞLU, BİHTER DİNÇEL, ASLI ORCAN, EMİR ÇUBUKÇU, CEMİL BÜYÜKDEĞERLİ, MİNE KILIÇ, BAHADIR VATANOĞLU, SERDAR ÖZER, GÜLPER ÖZDEMİR, İLAYDA ALİŞAN, NAZ SAYINER, SALAH TOLGA TUNCER, ÇİSEM ÇANCI, LAVİNYA ÜNLÜER 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar