Başiskele’de günde 60 ton  sıcak asfalt seriliyor

Başiskele’de günde 60 ton sıcak asfalt seriliyor

Başiskele Belediyesi ilçenin hızla büyümesiyle birlikte bazı yerleşim alanlarının yol açma çalışmalarını sürdürürken diğer yandan altyapı sorunu...

Başiskele Belediyesi ilçenin hızla büyümesiyle birlikte bazı yerleşim alanlarının yol açma çalışmalarını sürdürürken diğer yandan altyapı sorunu olmayan planlaması yapılan cadde ve sokakların sıcak asfalt serimlerini gerçekleştiriyor.

Başiskele Belediyesi yaptığı hizmetlerle vatandaşların memnuniyetini kazanmaya devam ediyor. Mahallelerin giderek gelişmesi ve büyümesi ile yeni imar yollarının açımlarını gerçekleştiren ekipler bir yandan da daha önce sıcak asfalt atılması planlanan cadde ve sokakları asfalta hazırlıyor. Aynı zamanda bu büyümeyle birlikte evlerin su kanalizasyon ve yağmur giderleri için yapılan kazılar sonrası bozulan yollarda hemen onarılıyor. Başiskele Belediyesi asfalt yama çalışmalarında günde yaklaşık 60 ton sıcak asfalt kullanırken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle de ortak çalışmalar gerçekleştiriliyor. Bu çalışmalardan birini İSU'nun altyapı yenileme çalışması gerçekleştirdiği Barbaros Mahallesi Pınar Caddesi'nde gerçekleştiren ekipler kazıların yapıldığı bölümleri asfaltlıyor.

Başiskele’de günde 60 ton sıcak asfalt seriliyor

Başiskele’de günde 60 ton sıcak asfalt seriliyor

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.