Başkan Baran: “Gençlik bizim geleceğimizdir”

Başkan Baran: “Gençlik bizim geleceğimizdir”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği görevine gelen Muhammet Hanefi Akbulut'u ve görevi devreden Yusuf Yazıcı'yı makamında...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği görevine gelen Muhammet Hanefi Akbulut'u ve görevi devreden Yusuf Yazıcı'yı makamında konuk etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, TÜGVA Kocaeli İl Temsilciliği görevine gelen Muhammet Hanefi Akbulut ve görevi teslim aldığı Yusuf Yazıcı'yı dün başkanlık makamında konuk etti. Eski Başkan Yusuf Yazıcı, görev yaptığı süre zarfında Başkan İsmail Baran'ın kendilerine verdiği destek ve Körfez'de gençlere yönelik hayata geçirdiği projeler nedeniyle teşekkür etti. TÜGVA'nın yeni başkanı Muhammet Hanefi Akbulut da yeni dönem de yapmayı planladıkları projeler hakkında Başkan İsmail Baran'a bilgiler aktardı.

Başkan İsmail Baran da ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Gençlik bizim geleceğimizdir. Gençlerle birlikte çalışmak ve bu şehir için bir projeleri hayata geçirmek, bizleri daha zinde tutuyor, daha fazla mutlu ediyor. Bu kapsamda Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği olarak da sizler önemli bir görevi üstleniyorsunuz. Yaptığınız çalışmaları takip ediyor ve takdir ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Baran: “Gençlik bizim geleceğimizdir”

Başkan Baran: “Gençlik bizim geleceğimizdir”

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.