Başkan Baran, Kocaeli Anadolu İlleri Derneğini Ağırladı

Başkan Baran, Kocaeli Anadolu İlleri Derneğini Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Anadolu İlleri Dernekleri Birliği Başkanı Necmettin Kaya ve birlik üyesi dernek başkanlarını makamında...

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Anadolu İlleri Dernekleri Birliği Başkanı Necmettin Kaya ve birlik üyesi dernek başkanlarını makamında ağırladı.

Kocaeli Anadolu İlleri Derneği Başkanı ve aynı zamanda Mardinliler Derneği Başkanı olan Necmettin Kaya, Körfez Azerbaycan Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Turgut Caferoğlu ve 2. Başkan Alican Kazgan, Adıyamanlılar Dernek Başkanı Mehmet Taşkın ile Urfalılar Dernek Başkanı Cebrail Aydın, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ı makamında ziyaret etti. Hemşehri derneklerinin önemine değinen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, dün olduğu gibi yarın da hemşehri derneklerine olan desteklerinin devam edeceğinin altını çizdi. Başkan Baran, dernek yöneticilerini ağırladıktan sonra geçtiğimiz Ekim ayında Şanlıurfa'da PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Onbaşı Erdi Demirer'in annesi Susam Demirer ve babası Halil Demirer'i ağırladı. Baba Halil Demirer, Başkan İsmail Baran'a yaşadıkları zor süreçte sürekli yanlarında olup desteğini esirgemediği için teşekkür etti.

Başkan Baran, Kocaeli Anadolu İlleri Derneğini Ağırladı

Başkan Baran, Kocaeli Anadolu İlleri Derneğini Ağırladı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.