Başkan Çiftçi Karaköprü Belediyespor’a Başarı Diledi

Başkan Çiftçi Karaköprü Belediyespor’a Başarı Diledi

Karaköprü Belediyespor'un şampiyonluk yolunda son viraja girmesinden dolayı takımı ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,...

Karaköprü Belediyespor'un şampiyonluk yolunda son viraja girmesinden dolayı takımı ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, futbolculara başarı diledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Akçakale Belediye Başkanı Abdüllhakim Ayhan, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Nihat Kılıç'la birlikte Karaköprü Belediyespor antrenmanını izledi. Çiftçi, takım oyuncularına şampiyonluk yolunda başarı diledi. Faruk Çelik Spor Tesislerinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelen Başkan Çiftçi, "Bal Liginde liderliğe oynayan Karaköprü Belediyesporumuzu ziyaret ettik. Son kalan iki maçını da kazanarak 3. lige çıkmasını istiyoruz. Şampiyonluğa oynayan takımımıza başarılar diliyoruz. Karaköprü'ye, tesislere ve Şanlıurfamıza şampiyonluk yakışır. Karaköprü Belediyespor'un şampiyon olmasıyla beraber Siverekspor da Bal Ligine çıkacak. Ayrıca U 19 liginde lider bitiren ve U 17" de şuan lider olan Karaköprü Belediyesporumuzu tebrik ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Çiftçi Karaköprü Belediyespor’a Başarı Diledi

Başkan Çiftçi Karaköprü Belediyespor’a Başarı Diledi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.