Başkan Kayda, Yeşil-beyazlı Ekibi Ağırladı

Başkan Kayda, Yeşil-beyazlı Ekibi Ağırladı

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu'nda mücadele edecek olan Salihli Belediyespor Futbol Takımı, Teknik Direktör Yusuf Sapmaz, Yardımcı Antrenörler Fırat...

Manisa Süper Amatör Küme B Grubu'nda mücadele edecek olan Salihli Belediyespor Futbol Takımı, Teknik Direktör Yusuf Sapmaz, Yardımcı Antrenörler Fırat Yaren ve Murat Kahraman ile birlikte Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete, Başkan Yardımcısı Yalım Şenkaya, Spor İşleri Müdürü Uğur Kocagöz de eşlik etti. Teknik Direktör Yusuf Sapmaz, yaptığı katkılar nedeniyle Belediye Başkanı Kayda'ya teşekkür ederek, yeni sezonda başarı sözü verdi. Takım Kaptanı Gökçe Gümüş ise Başkan Kayda'ya forma hediye etti. Salihli Belediyespor'a yeni sezonda başarılar dileyen Başkan Zeki Kayda, "Sporda siyaset olmaz. Futbol Salihli'de çok seviliyor. Ben de zaman buldukça maçları izliyorum. Yapılan her işte sorumluluk bilinciyle hareket etmeliyiz. Böyle yaparsak başarı zaten kendiliğinden gelir. Takımımız çok iyi durumda ve genç oyunculara sahibiz. Sporda başarı istiyorsak ekip olmalıyız. Genç ve tecrübeli oyuncularımız arasında birlik ve beraberlik sağlanırsa, takım ruhu ön planda tutulursa her türlü engeli kolaylıkla aşarsınız. Belediye Başkanı olarak sizlerin her zaman yanındayım. Yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Başkan Kayda, Yeşil-beyazlı Ekibi Ağırladı

Başkan Kayda, Yeşil-beyazlı Ekibi Ağırladı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.