Başkan Keleş Şantiyedeki Üretimleri İnceledi

Başkan Keleş Şantiyedeki Üretimleri İnceledi

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş İNTAŞ şantiyesinde üretilen taş ve asfalt malzemelerini inceleyerek İNTAŞ Genel Müdürü Kenan Gökmen'den bilgi...

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş İNTAŞ şantiyesinde üretilen taş ve asfalt malzemelerini inceleyerek İNTAŞ Genel Müdürü Kenan Gökmen'den bilgi aldı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş şehir merkezi ve çevresinde devam eden asfaltlama çalışmalarının hammaddesinin üretildiği İNTAŞ şantiyesinde incelemelerde bulundu. Çeşitli boyutlarda ve türlerdeki taşlar ile bazalt üretimlerini yerinde inceleyen Başkan Keleş çalışmaların kesintisiz şekilde devam etmesi için üretim hızının en üst seviyede devam ettiğini belirterek "asfaltsız mahalle kalmayacak anlayışı ile başlattığımız çalışmalarımızda şantiyemiz önemli bir yer tutuyor. Burada kendi ürettiğimiz taşlarla, bazalt ve asfalt ile Düzcemizin modern bir kent olması için çalışmaya devam ediyoruz. İNTAŞ tarafından üretimi yapılan çeşitli boyut ve türdeki taşları Konuralp'de devam eden trekking yolu ve şehir merkezindeki kaldırımların yapımında kullanacağız. Üretim ve yatırımımızı birbirine entegre hale getirerek kesintisiz hizmete devam edeceğiz" dedi.

Başkan Keleş Şantiyedeki Üretimleri İnceledi

Başkan Keleş Şantiyedeki Üretimleri İnceledi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.