Başkan Üzülmez, Darülaceze’nin kuruluş kutlamalarında

Başkan Üzülmez, Darülaceze’nin kuruluş kutlamalarında

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın katıldığı...

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın katıldığı Darülaceze'nin 122'inci kuruluş etkinliklerinde hazır bulundu.

Şişli ilçesinde Okmeydanı mevkinde bulunan ve Osmanlı Padişahı Sultan Abdülhamid Han tarafından 19 Ağustos 1895 yılında inşası başlatılan Darülaceze Müessesi, o günden bu yana yaptığı hizmetlerle 122'nci seneyi geride bıraktı. Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlanarak Bakanlık tarafından tarihi dokusu korunarak yenilenmesi ve genişletilmesi de gündemde olan Darülaceze, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'yı misafir etti. Kuruluş yıl dönümünde gerçekleşen bu anlamlı ziyarette Milletvekilleri Ali Turan, Temel Coşkun, Yasin Yıldız, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ve İdare Meclisi üyeleri de hazır bulundu.

Programa Darülaceze ve Vuslat Platformu Başkanı olan Hamza Cebeci'nin davetlisi olarak katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı karşılayarak, ilçe de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Meclis Başkanı Kahraman'a Uluslararası Vuslat Derneği tarafından Vuslat Platformu Başkanı Hamza Cebeci tarafından çiçek verildi. Program öncesinde Vuslat Platformu Yönetim Kurulu Üyesi de olan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Üzülmez heyet ile birlikte Darülacaze'de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Üzülmez, Darülaceze’nin kuruluş kutlamalarında

Başkan Üzülmez, Darülaceze’nin kuruluş kutlamalarında

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.