Başkan Yaşar, Yurt Öğrencileriyle Yemekte Buluştu

Başkan Yaşar, Yurt Öğrencileriyle Yemekte Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ile birlikte yaptırdığı Teoman Öztürk Öğrenci Evi'ni ziyaret...

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ile birlikte yaptırdığı Teoman Öztürk Öğrenci Evi'ni ziyaret etti. Öğrencilerle yemekte bir araya gelen Yaşar, gençlerin talep ve önerilerini dinledi.

Teoman Öztürk Öğrenci Evi'nde düzenlenen yemeğe Başkan Yaşar'ın yanı sıra TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, Yenimahalle İlçe Başkanı Ahmet Meşe, TMMOB Yönetim Kurulu üyeleri ve tesiste kalan 270 öğrenci katıldı. Öğrencileri arasından seçilen temsilcilerin oluşturduğu konsey ile kendi kendini yöneten Türkiye'nin ilk öğrenci evi olma özelliğine sahip tesiste, yemekler hep beraber yenirken öğrencilerin ihtiyaçları da masaya yatırıldı.

Yemekten önce tesiste kalan 270 öğrenci adına kısa bir konuşma yaparak sorunları dile getiren öğrencileri dikkatle dinleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar "Karamsar günlerden geçiyoruz ancak pes etmek yok. Sizleri ve eğitim sistemini bu hale getirenler, eğitimin bir kısmını özel sektöre, bir kısmını vakıflara ihale edenler utansın" dedi.

Yaşar "Öğrencilerin hala yurt sıkıntısı çektiği bir devirde, ben bir yerel yönetici olarak yapabildiğim kadarını yaptım bu tesisi sizlere kazandırdık. Türkiye'de bu standartlarda özel yurtlar da dahil olmak üzere bir ikinci tesis yok. Sıkıntılar var fakat hiç korkmayın, hiç de yılmayın. Demokratik, laik cumhuriyet ilelebet yaşayacaktır. Biz yaşattık, sizler yaşatacaksınız, sizden sonra gelenler de yaşatacak" diye konuştu.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz da eğitime yaptığı yatırımlar ve Yenimahalle'ye kazandırdığı öğrenci evi için Başkan Yaşar'a teşekkür etti.

Başkan Yaşar, Yurt Öğrencileriyle Yemekte Buluştu

Başkan Yaşar, Yurt Öğrencileriyle Yemekte Buluştu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.