Bayraklı Belediyesi’nden Yakacak Desteği

Bayraklı Belediyesi’nden Yakacak Desteği

Bayraklı Belediyesi kış öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği yaparak yüzleri güldürüyor.

Bayraklı Belediyesi kış öncesi ihtiyaç sahibi ailelere yakacak desteği yaparak yüzleri güldürüyor. İmkanlar dahilinde dar gelirli ailelerin her konuda yanında olan Bayraklı Belediyesi, bu yardımları dağıtırken oldukça hassas davranıyor.

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, yakacak yardımıyla ilçe genelinde titizlikle belirlenen dar gelirli aileleri sevindiriyor. Ailelere ihtiyaçlarına göre bir veya iki seferlik yakacak yardımı yapılıyor. Ekipler, ailelerin evine tek tek uğrayıp, 10'ar çuval yakacak dağıtıyor. Ellerindeki listelerle sokak sokak dolaşan ve ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Bayraklı Belediyesi'nin bu uygulaması vatandaşlarda memnuniyet oluşturuyor. Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ayrıca ihtiyaç sahibi ailelere eşya, erzak ve giysi yardımında da bulunuyor.

"Destekler sürecek"

Bayraklı'da insanın girdiği her yere belediye hizmetlerinin de gireceğini ve çalışmalarını bu anlayışla yürüttüklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kimseyi rencide etmeden, kimseyi üzmeden, kırmadan elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine destek olmaya çalışıyoruz. Bayraklı dar gelirli ailelerin çok olduğu ilçelerimizin başında geliyor. Kimsenin soğuk kış günlerinde üşümesini, sıkıntı çekmesini istemeyiz. Bu anlamda da elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Bayraklı Belediyesi’nden Yakacak Desteği

Bayraklı Belediyesi’nden Yakacak Desteği

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.