Bayraklı Şehir Hastanesi Açılışı 3 Ay Ertelendi İddiası 

Bayraklı Şehir Hastanesi Açılışı 3 Ay Ertelendi İddiası 

Temeli 10 yıl önce atılan ve açılışı çok defa ertelenen İZMİR Bayraklı Şehir Hastanesi’nin açılışının bir kez daha ertelendiği öne sürüldü. Hastane açılışının ‘kolon güçlendirme’ çalışmaları nedeniyle üç ay ertelendiği...

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi

Temeli 10 yıl önce atılan ve açılışı çok defa ertelenen İZMİR Bayraklı Şehir Hastanesi’nin açılışının bir kez daha ertelendiği öne sürüldü. Hastane açılışının ‘kolon güçlendirme’ çalışmaları nedeniyle üç ay ertelendiği iddia ediliyor. 

Sağlık camiası, Eylül 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılması planlanan Bayraklı Şehir Hastanesi’nin açılışının bir kez daha ertelendiğini konuşuyor. İzmir Sağlık Müdürlüğü’ne yakın kaynakların Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na aktardığı bilgilere göre açılış üç ay sonraya ertelendi. İddiaya göre Şehir Hastanesi’ni taşıyan bina kolonlarının güçlendirme işleminin sürdüğü ve bu çalışma nedeniyle hastanenin tam kapasite ile çalışmasının üç ay sonra gerçekleşeceği ifade edildi. 

Rutin Güçlendirme Mi Yoksa Deprem Güçlendirmesi Mİ ?

Bu çalışmaların deprem güçlendirme mi yoksa rutin bir güçlendirme çalışması mı olduğu ise netlik kazanmazken, erteleme nedeniyle ameliyathaneleri kapatılan İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeniden ameliyatlara başlanıldığı öğrenildi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı) 



Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.