Bayramdaki Trafik Kazalarında Can Kaybı Azaldı !!!

Bayramdaki Trafik Kazalarında Can Kaybı Azaldı !!!

9 günlük bayram tatilinin kaza bilançosu yine ağır oldu. İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre   9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 73 ölümlü trafik kazasında 86 can kaybı yaşandığı bildirildi. Ramazan Bayramı tatilini kapsayan 11 gü

9 günlük bayram tatilinin kaza bilançosu yine ağır oldu. İçişleri Bakanlığı’nın yaptığı açıklamaya göre   9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 73 ölümlü trafik kazasında 86 can kaybı yaşandığı bildirildi.

Ramazan Bayramı tatilini kapsayan 11 gün boyunca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bakan Yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutan, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ile bayram süresince trafiğin yoğunlaşacağı merkezler başta olmak üzere tüm ülke genelinde güzergahlarda, yaklaşık 185 bin trafik personeli, otobüslerde yolcu olarak denetim yapmak için merkezden/illerden görevlendirilen 760 personel, alınan tedbirleri gözden geçirmek ve yerinde denetlemek için görevlendirilen 66 polis başmüfettişi/jandarma müfettişi ile 24 saat esasına göre trafik tedbirleri uygulandı. Denetimlerin yanı sıra; çocukların aileleri üzerindeki yaptırım etkisini kullanarak, “Bu Bayram Ben de Trafik Polisiyim: Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük” ve “Dikkat Sizden Karne Bizden” kampanyaları ile farkındalık yaratıldı.

YOLCU OTOBÜSLERİNDE ÖLÜMCÜL KAZA YAŞANMADI

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre; 01 Haziran 2019 ile 09 Haziran 2019 tarihleri arasındaki 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 73 ölümlü trafik kazasında 86 can kaybı yaşandı. Bayram tatili süresince Şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde ise ölümlü trafik kazası yaşanmadığı ifade edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.