Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Birlik Vakfı’nın Konuğu Oldu

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Birlik Vakfı’nın Konuğu Oldu

Birlik Vakfı Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen "Perşembe Sohbetleri" programı kapsamındaki söyleşinin bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu...

Birlik Vakfı Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen "Perşembe Sohbetleri" programı kapsamındaki söyleşinin bu haftaki konuğu Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu oldu.

Söyleşiye Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ahmet Sami Kutlu ile Birlik Vakfı üyeleri katıldı.

Sivil Toplum Kuruluşları'nın şehrin kalbi olduğunu dile getiren Başkan Kamil Saraçoğlu, "Sivil toplum örgütlerinde birliktelik sağlayabilmenin toplumun gelişimi açısından çok önemlidir. İnsanlar bir araya gelerek ortak paylaşımlarda bulunuyorlar. Ortak sorunlara çözümler üretmede örgütlü faaliyet etmek daha faydalıdır. Toplumun faydasına bir şeyler üretmek için birlikte hareket etmek daha kolay sonuç getirir. Şehri tek başına yönetmek değil, sivil toplum kuruluşları ile istişare etmek ve birlikte bir arada yönetmek bizim için önemli. Sivil toplum kuruluşlarımız bizim ulaşabileceğimiz en uç noktalara ulaşacak konumdalar. Şehrimiz büyüyor ve gelişiyor. Marka bir şehir oluşturmak istiyoruz. Bunu yaparken de tek başımıza değil, hep birlikte yapmak istiyoruz. Bu sebeple sizlerin görüşleri, fikirleri bizim için çok önemli. Şikayetlerinizi bize bildirmenizi, güzel gördüğünüz icraatlarımızı da başkalarıyla paylaşmanızı istiyoruz. Biz Belediye olarak sivil toplum çalışmalarına her zaman destek verdik. Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde devlet; medeniyeti vakıflar yani STK'lar eliyle yükseltmiştir. Bu sebeple Osmanlı ve Selçuklu vakıf medeniyetleri olarak anılmaktadır. İstikrarın devamı Sivil Toplum-Devlet-Yerel Yönetim kaynaşmasını daha güçlü kılacaktır" dedi.

Başkan Saraçoğlu belediyenin faaliyetlerini anlattı

Başkan Kamil Saraçoğlu, Birlik Vakfı üyeleri belediyenin faaliyetleriyle ilgili bilgiler de sundu. Bakan Saraçoğlu, "2016 sonuna kadar vadettiğimiz 43 projenin 30 undan fazlasını tamamlamış olacağız. Atık Su Arıtma Tesisi Projemizde çalışmalar devam ediyor. Kütahyalı Hanım kardeşlerimize de söz verdiğimiz Haymeana Hanımlar Lokalinde de çalışmalar sona erdi. Artık onların da vakit geçirebilecekleri içerisinde birçok aktivite yapabilecekleri tesisimizde çok yakında hizmete açılacak. Sosyal projelerle de hemşehrilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Yalnız Değilsiniz Sizinleyiz Projemiz göreve geldiğimiz günden itibaren periyodik olarak aralıksız devam ediyor. Biz Engelli kardeşlerimizle engelleri birlikte aşıyoruz. Eğitime Destek Kartlarımızla geleceğimizin teminatı gençlerimize destek oluyoruz. Spora ve sporcuya da desteklerimiz meyvesini veriyor. Biz göreve geldiğimiz günden itibaren ne söylediysek sözümüzün arkasındayız. Yaptığımız ve yapacağımız projelerle Kütahya'mızı geliştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Birlik Vakfı Kütahya Şube Başkanı Ahmet Sami Kutlu da, katılımları sebebiyle Saraçoğlu'naa teşekkür ederek, günün anısına çini tabak takdim etti.(EFE)

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Birlik Vakfı’nın Konuğu Oldu

Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Birlik Vakfı’nın Konuğu Oldu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.