Beni Bırakma 134. Bölüm Fragmanı İzle

Beni Bırakma 134. Bölüm Fragmanı İzle

Beni Bırakma 134. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Beni Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 134. Bölümünde neler olacak? Beni Bırakma 134. Bölümünü hafta içi hergün atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Beni Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 134. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Beni Bırakma, yeni bölümleriyle hafta içi günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan Beni Bırakma dizisi 134. Bölüm yeni fragman izle…

Beni Bırakma 134. bölümüyle 18 Ekim Perşembe günü saat 15:00' te Atv’de!

Emre Cansu'ya daha ilgili davranmaya başlar.

Aslan, Tarık ve Meltem'i aramızdaki buzları eritelim bahanesiyle evine yemeğe çağırır. Tarık, Meltem'in baskısıyla kabul eder. Meltem çok heyecanlıdır. Aslan'ın evine hazırlık yapması için Fatma'yı götürür. Ama Meltem'in bilmediği bir şey vardır, Sıla da evin alt katında tutsaktır.

Sıla kendine geldiğinde kaçmaya çalışır, Fatma onu görüp yardım edebilecek mi? Diğer yandan Zeynep birlikte olmaya hazır olmadığını söyleyerek Bora'yı uzaklaştırır. Emre de Cansu'ya daha ilgili davranmaya başlar. Bunu gören Esin bir oyun tezgahlayarak Emre'nin Cansu'dan etkilenmesini sağlamaya çalışır ama bu oyun hiç hesapta olmayan bir şeye sebep olur.

beni-birakma-134-bolum-fragmani

Beni Bırakma Genel Hikaye | Konusu

Hafta içi her gün ekranlara gelecek olan "Beni Bırakma"nın başrollerini Esengül Aypek, Emrah Akduman, Sude Doğar, Özlem Önemli, Berkay Veli ve Çağla Çukurova'nın paylaşıyor. Çekimleri Ankara'da gerçekleşen dizinin yapımcılığını ise Nilgün Sağyaşar, Ayşe Medran imzasıyla Focus Film üstleniyor.

Dizide; Sayar ailesi, Ankara'nın en köklü ailelerinden biridir. Baba Cengiz, genç yaşından beri çalışarak işlerini geliştirmiş, oğullarını büyütmüştür. Geleneksel bir baba olan Cengiz için aile her şeydir. Aralarında ne yaşanırsa yaşansın, akşam olunca aynı sofraya oturulur. Ailenin büyük oğlu Tarık, tıpkı babası gibi bir delikanlıdır ve işleri şimdiden devralmış durumdadır. Ortaklarının kızı Meltem ile yıllardır birlikte çalışırlar ve herkes onların evlenmelerini beklemektedir. Tarık'ın hayatı ise Hukuk öğrencisi Sıla'yı tanımasıyla kökünden sarsılır. Önceleri bu kimsesiz kıza yardım etmeye çalışan Tarık, sonraları ona aşık olur. Bu aşk için Tarık ilk defa babasına isyan eder. Ailenin küçük ve uçarı oğlu Emre ise tıp doktorudur. Onun hayatı da Zeynep'e aşık olması ile yepyeni bir yola girer. Bu aşk ile pandoranın kutusu açılır. Anne Arzu'nun yıllardır sakladığı sırlar, Zeynep yüzünden açığa çıkmak üzeredir. Arzu şiddetle bu aşka karşı çıkar, Emre ise annesine karşı çıkarken aileyi sürüklediği kaosun farkında bile değildir. Cengiz öğrendiği gerçeklerle sarsılır. Günün sonunda herkes gene aynı masaya oturabilecek midir?

Karakterlerimizin hepsi, aşkla, doğrulukla ve gururlarıyla sınanacaklar. Bu sınavdan ise ancak dürüst olanlar alnının akıyla çıkabilecek: Hem kendine, hem hayata karşı dürüst olanlar.

Beni Bırakma 134. Bölüm İzle

Beni Bırakma dizisinin yeni bölümü olan 134. Bölümünü hafta içi hergün atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.