Berk Oktay Kimdir?

Berk Oktay Kimdir?

Berk Oktay bu defa Savaşçı dizisinde karşımıza Yüzbaşı Kağan Bozok olarak çıkıyor. Başrolde Yıldız Çağrı Atiksoy dizideki adıyla Aslı ile beraber olacak. Daha öce ilişki Durumu Karışık dizisinde onu Can olarak tanımıştık. Peki Berk Oktay Kimdir?

Başrollerinde Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy' un rol aldığı savaşçı dizisi oyuncuları hayli dikkat çekici. Sosyal medya da Savaşçı oyuncuları fenomen olmuş durumdalar. Yıldız Çağrı Atiksoy Aslı karakteriyle Berk Oktay ise Yüzbaşı Kağan Bozok karakteriyle karşımızda. Berk Oktay' ı İlişki Durumu Karışık dizisinde Can olarak hatırlıyorsunuzdur. 

Berk Oktay (Yüzbaşı Kağan Bozok), Tim komutanı. Gözüpek, zeki, cesur, inatçı ve kararlı bir subay. Keskin nişancı, yakın dövüşte çok iyi. Körü körüne disiplin konusunda ise berbat. Politik davranmaz, meydan okumayı sever ve asla geri çekilmez. Rasyonel her insanın "deli" gözüyle baktığı tiplerden.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Aslı Özkaynak), Uluslararası Politika konusunda uzman. Tam titri, “Yardımcı Doçent Doktor”… Tv programlarına, tartışmalara çıkar. Ağzı laf yapan, cerbezeli, çekici biri. Bir kaza sonrası Kağan’la tanışırlar. Uzun zamandır ezberlenmiş formüllerle algıladığı kendi ülkesini, Kağan üzerinden yeniden keşfedecektir.

Fox Tv dizileri arasında reyting sıralamasında üst sıralarda olan Savaşçı dizisi pazar akşamları saat 20:00 de.

Savaşçı fragmanları dizi biter bitmez sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde Savaşçı dizisi hayranıysanız bizi takipte kalın.

Savaşçı dizisi konusu hayli dikkat çekici; Savaşçı, dünyanın en zor şartlarında görev yapan, akla gelebilecek tüm güçlüklere katlanan adanmış kahramanların, “Bordo Berelilerin” hikayesi...
 
Hikayemiz, bir dönem Bordo Berelilerin seçkin birliklerinden olan ünlü Kılıç Timi, komutanları Albay Halil İbrahim Kopuz ve Yüzbaşı Kağan Bozok’un hapisten çıkıp tekrar timi toplamaları ve göreve dönüşleriyle başlar. Üstün beceri, görev duygusu ve sonsuz vatan sevgisiyle Kılıç Timi, ülkenin ihtiyaç duyduğu her noktada görev alacak, Türkiye’nin sıkılmış yumruğu, bükülmez bileği olacaktır.
 
Aşklarını, özlemlerini, yaşadıkları türlü zorlukları omuzlarında taşıyan bu genç adamlar, kendilerini adadıkları vatan için her şeylerini fedaya hazırdırlar.
 
Çünkü onlar için, “söz konusu vatansa, gerisi teferruattır..!”

Berk Oktay Kimdir | İlişki Durumu Karışık | Savaşçı

berk-oktay.jpg

Berk Oktay (d. 28 Ekim 1982, Ankara) Türk aktör ve manken.

2000- 2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defileye cıktı. Kariyerine 2004 yılının Haziran ayından sonra yurtdışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markalarla çalıştı.

Üniversite eğitimini tamamlamak için Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan aldığı teklifle Türvak'tan özel oyunculuk dersi alarak Erler Film ile sözleşmeyi imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle tanındı. Ardından Akasya Durağı'nda yer aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan 'Arka Sokaklar' dizisinde rol aldı.

Bu diziden ayrıldıktan sonra dizi kariyerine Atv'de yayınlanan Alev Alev dizisi ile devam etti. Star TV'de yayınlanan Benim Hala Umudum Var adlı dizide Hakan karakterini canlandırdı.

Aşktan Kaçılmaz adlı dizide oynadı. Show TV'de daha önce yayınlanan İlişki Durumu: Karışık adlı dizide Can Tekin karakterini canlandırmaktadıydı. Nisan'da Fox (Türkiye)'de başlaması planlanan Savaşçı dizisinde başrol oynuyor.

Berk Oktay Hangi Dizi ve Filmlerde Rol Almıştır?

2007-2008    Tatlı Bela Fadime    Levent    Başrol Oyuncu
2008-2009    Akasya Durağı    Murat Aydın    Yardımcı Oyuncu
2009-2012    Arka Sokaklar (dizi)    Sinan Bahadır    Başrol Oyuncu (126 - 250 bölümlerde Sinan'ı canlandırmıştı)
2010-2010    Umut Yolcuları    Sinan Bahadır    Konuk Oyuncu
2012-2013    Alev Alev    Murat    Başrol Oyuncu
2013-2014    Benim Hala Umudum Var    Hakan Demirer    Başrol Oyuncu
2014             Aşktan Kaçılmaz    Mardinli Berzan    Başrol Oyuncu
2015-2016    İlişki Durumu: Karışık    Can Tekin    Başrol Oyuncu
2016              İlişki Durumu: Evli    Can Tekin    Başrol Oyuncu Modesta ile birlikte
2017              Savaşçı    Yüzbaşı Kaan  Bozok   Başrol Oyuncu

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.