Beşikdüzü Aksaklı Köyü

Beşikdüzü Aksaklı Köyü

Beşikdüzü Köyleri Arasında yer alan Aksaklı köyünde kaç kişi yaşamaktadır, köye özgü yemekler hangileridir, Aksaklı köyünde vefat edenler kimler, Trabzon iline bağlı bu güzel köye nasıl gidilir, Aksaklı Beşikdüzü arası kaç km, köyde doğal yaşam nasıldır?

Aksaklı Köyü, Trabzon ilinin Beşikdüzü ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Beşikdüzü Aksaklı Köyü Resimleri ve aksaklı köyü videosu sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin aksaklı köyünde doğan biri var mı? Beşikdüzü Dğumlu Ünlüler Kimler?

Beşikdüzü Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Beşikdüzü Trabzon Arası Kaç Km? Beşikdüzü Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Beşikdüzü Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Aksaklı, Trabzon ilinin Beşikdüzü ilçesine bağlı bir mahalledir.Trabzon iline 49 km, Beşikdüzü ilçesine 4 km uzaklıktadır.

Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayanmaktadır.

Mahallede ilköğretim okulu yoktur. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.