Beşiktaş Monaco Maçını Şifresiz Veren Uydu Kanalları

Beşiktaş Monaco Maçını Şifresiz Veren Uydu Kanalları

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki en büyük kozu olan Cenk Tosun, takımının yarın Fransa temsilcisi Monaco ile yapacağı karşılaşmaya rekor için çıkacak.

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 1 Kasım Çarşamba günü (bugün) sahasında Fransa'nın Monaco takımı ile karşılaşacak. Maçı İtalyan hakem Paolo Tagliavento yönetecek.

Siyah Beyazlılar,1 Kasım Çarşamba günü (bugün) Vodafone Park'ta konuk edeceği Monaco'yu yendiği takdirde 4'te 4 yapacak ve Devler Ligi'nde en fazla puanı toplayan Türk temsilcisi olarak tarihe geçecek.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takım arasına kalmak için sahaya çıkıyor. Siyah beyazlılar Monaco’yu mağlup etmesi halinde üst tura çıkmayı garantileyecek.

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki en büyük kozu olan Cenk Tosun, takımının yarın Fransa temsilcisi Monaco ile yapacağı karşılaşmaya rekor için çıkacak. Siyah-beyazlı formayla son 2 sezonda Şampiyonlar Ligi'nde 4 kez fileleri havalandıran Cenk Tosun, Monaco karşısında oynaması ve aynı başarıyı göstermesi durumunda Avrupa'nın bu büyük futbol organizasyonunda Beşiktaş'ın en golcü oyuncusu unvanını ele geçirecek.

Beşiktaş Monaco maçını şifresiz yayınlaması beklenen yabancı kanallar listesi;

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze), OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.