Beyoğlu’nda Sünnet Coşkusu

Beyoğlu’nda Sünnet Coşkusu

Beyoğlu Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni'nde 283 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Beyoğlu Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni'nde 283 çocuk erkekliğe ilk adımı attı. Kasımpaşa Parkı'nda düzenlenen şölende konuşan Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Anneler ve babalar nasıl çocukları üzerinden gelecek hayali kuruyorlarsa, devlet de, belediye de aynı hayali kuruyor" dedi.

Beyoğlu Belediyesinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlediği "24. Sünnet Şöleni" Kasımpaşa sahilde gerçekleştirildi. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın da katıldığı şölende 283 çocuk sünnet öncesi akrobasi, illüzyon ve kukla gösterisiyle doyasıya eğlendi. Şölen kapsamında sünnet olmak için kayıt yaptıran çocukların sünnet kıyafetleri ve hastane masrafları Beyoğlu Belediyesi tarafından karşılandı. Şölen sonrası Beyoğlu Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce dağıtılan sıralara göre 283 çocuğun bir hafta içerisinde Okmeydanı Hastanesi Kasımpaşa Ek Binası'nda sünnet ettirileceği öğrenildi.

"Hayatı kolay kılmaya çalışıyoruz"

Başkan Demircan etkinlikte yaptığı konuşmada, çocukların Cenabı Allah'ın anne ve babalara emaneti olduğunu belirterek, "Anneler ve babalar nasıl çocuklarına bakarak geleceklerini görüyorlarsa, nasıl onlar üzerinden gelecek hayali kuruyorlarsa devlet de, belediye de aynı hayali kuruyor. Çünkü bir ülkenin zenginliği iyi yetiştirilmiş eğitimli insanlarıdır. Sünnet Şöleni bu zincirin sadece bir halkası. Bizim okullarda, Kefken Kampı'nda, Turabibaba Kütüphanesi'nde, semt konaklarımızda yaptığımız etkinliklerimizin temelinde ailelerin üzerindeki yükü hafifletme düşüncesi var. Eğer ailelerimizin yükünü hafifletebiliyorsak, daha iyi yaşam şartları sunabiliyorsak o zaman üzerimize düşeni yaptık demektir. Hayata buradan bakıyoruz. Hayatı kolay kılmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Beyoğlu’nda Sünnet Coşkusu

Beyoğlu’nda Sünnet Coşkusu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.