Bir Beşiktaş Filmi’nin Galası Vodafone Park’ta Düzenlendi

Bir Beşiktaş Filmi’nin Galası Vodafone Park’ta Düzenlendi

Beşiktaş’ın 1989-92 yıllarında kazandığı üst üste üç şampiyonluk hikayesinin anlatıldığı ‘Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi’nin galası, Vodafone Park’ta gerçekleştirildi. Yönetmenliğini Sertan Ünver’in yaptığı filmin galasına; Beşiktaş Kulübü Başkanı

Beşiktaş’ın 1989-92 yıllarında kazandığı üst üste üç şampiyonluk hikayesinin anlatıldığı ‘Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi’nin galası, Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Yönetmenliğini Sertan Ünver’in yaptığı filmin galasına; Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk, Divan Kurulu İkinci Başkanı Fethi Hinginar ve Teknik Direktör Abdullah Avcı ile 1989-92 yılları arasında Beşiktaş formasını giymiş efsane futbolcular çok sayıda davetli katıldı.
METİN-ALİ-FEYYAZ DÖNEMİ
6 Eylül Cuma günü vizyona girecek Kolej Havası: Bir Beşiktaş Filmi’nin özeti şöyle:
Kolej Havası, Beşiktaş’ın tarihinin en parlak dönemlerinden birine imza atan, 1989-92 yılları arasında üst üste 3 şampiyonluk kazandığı takıma ve efsane futbolcular Metin-Ali-Feyyaz dönemine odaklanıyor. Serpil Hamdi Tüzün’ün kurduğu ‘Özkaynak Düzeni’ ile başlayıp Süleyman Seba’nın temsil ettiği değerlerle yoğurulan bu ekibin bilinen-bilinmeyen hikayelerini ortaya çıkarıyor. Sporda centilmenliğin, takımdaşlığın, mütevazılığın paradan ve şampiyonluktan önce geldiği günlere uzanan bir yolculuğa çıkartarak Türkiye futbolunun bugünkü sorunlarının altını çiziyor.

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.