Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm Fragmanı | Son Bölüm İzle | Kanal D

Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm Fragmanı | Son Bölüm İzle | Kanal D

Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Bir Litre Gözyaşı 12. Bölümünü Kanal D ekranlarından HD olarak izleyebilirsiniz.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü olan 12. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bir Litre Gözyaşı, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Bir Litre Gözyaşı dizisi 12. Bölüm yeni fragman izle…

bir-litre-gozyasi-12-bolum-fragmani

Bir Litre Gözyaşı 12. Bölüm Özeti

Cihan’ı kahreden bekleyiş...

Cihan kazayı hafif sıyrıklarla atlatır fakat Mahir bir türlü kendine gelememektedir. Uzun süren bu bekleyiş Cihan’ı Mahir’e iyice yaklaştırırken, bir oğlunu daha kaybetmeyi göze alamayan Ayla, Mahir’in bu durumda olmasından ötürü Cihan ve ailesini suçlar.

Muzo kendisini dolandıranları iyice köşeye sıkıştırmıştır fakat Elif’in başının belada olması bütün planlarını altüst edecektir. Muzo ve Figen, Elif’i kurtarmaya çalışırken çıkmaza düşerler ancak hiç beklemedikleri birinden gelen yardımla Elif için yeni bir şans doğar.

Cihan kazayı hafif sıyrıklarla atlatır fakat Mahir bir türlü kendine gelememektedir.

Bu sırada disiplin kuruluna sevk edilen Cihan’ın okul hayatı tehlikeye girer fakat bu süreçte kader karşısına hayata farklı bir gözle bakabileceği birisini çıkarır. Kazanın ardından birbirlerine karşı yumuşayan Cihan, Ali, Mahir ve Hande’nin arasındaki dengeler ise Cihan’ın şok kararıyla derinden sarsılacaktır.

Bir Litre Gözyaşı dizisinin yeni bölümü olan, 12. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Bir Litre Gözyaşı Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bir Litre Gözyaşı dizisi yeni bölümleriyle pazar Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.