Bir Zamanların Anap Genel Merkezi’nin Arazisinde İcra Tartışması

Bir Zamanların Anap Genel Merkezi’nin Arazisinde İcra Tartışması

Ankara 3'üncü İcra Hukuk Mahkemesi değer tespiti sonucunda 154 milyon 335 bin lira bir değer tespit edilen, bir zamanların ANAP Genel Merkezi olan Demokrat...

Ankara 3'üncü İcra Hukuk Mahkemesi değer tespiti sonucunda 154 milyon 335 bin lira bir değer tespit edilen, bir zamanların ANAP Genel Merkezi olan Demokrat Parti (DP) Genel Merkez binası yanında yer alan davalık arsaya ilişkin açıklama yapan DP Genel Sekreteri Ertan Küçükay, "Davamız şu anda Yargıtay'da devam etmektedir. Ana davada temyiz başvurusunda bulunduk. Gerekli yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Oradan çıkacak kararı beklemekteyiz" dedi.

Demokrat Parti'nin Balgat'ta bulunan genel merkezinin hemen yanında bulunan ve son günlerde tartışma konusu haline gelen arsaya ilişkin Demokrat Parti Genel Sekreteri Ertan Küçükay açıklamalarda bulundu.

Arsanın davalık olduğunu ve sürecin hala devam ettiğini kaydeden Ertan Küçükay, "Davamız şu anda Yargıtay'da devam etmektedir. Ana davada temyiz başvurusunda bulunduk. Gerekli yükümlülüklerimizi yerine getirdik. Oradan çıkacak kararı beklemekteyiz. Bir taraftan da davanın alacak verecek davası olması sebebiyle ilgili mahkemeler nezdinde diğer işler yürümektedir. Bütün mesele bundan ibarettir" diye konuştu. Küçükay, bugüne kadar bahsi geçen arsaya ilişkin 4 tane dava kazandıklarını söyledi.

Kendilerinin tüccar olmadığını, siyasi bir parti olduklarını vurgulayan Küçükay, "Biz siyasi partiyiz. Türkiye'yi yıllarca idare etmiş, hizmet etmiş büyük bir misyonun temsilcileriyiz, devamıyız ve siyasi hayatımıza devam ediyoruz . Bu hasmane tutum nereden geliyor? Biz buna bir anlam veremiyoruz" şeklinde konuştu.

Bir Zamanların Anap Genel Merkezi’nin Arazisinde İcra Tartışması

Bir Zamanların Anap Genel Merkezi’nin Arazisinde İcra Tartışması

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.