Bitlis’te Terör Operasyonu

Bitlis’te Terör Operasyonu

Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığınca düzenlenen terör operasyonunda tespit edilen sığınık ve mevzide, el yapımı patlayıcı, mühimmat ve yaşam malzemesi...

Bitlis Jandarma Bölge Komutanlığınca düzenlenen terör operasyonunda tespit edilen sığınık ve mevzide, el yapımı patlayıcı, mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, 6-8 Aralık 2016 tarihleri arasında Sehi Ormanları bölgesinde "Şehit Topçu Teğmen Cemal Tepeli-3" operasyonu icra edildiği belirtildi. Operasyon kapsamında arazide 21 adet sığınak ve 3 adet mevzinin tespit edilerek kullanılmaz hale getirildiği ifade edilirken, "6 adet tuzaklanmış büyük tüp ile çuval içerisinde 5 adet ateşleme düzeneği, 1 adet 5 kilogramlık plastik bidon içerisinde EYP yapımında kullanılan amonyumnitrat maddesi, 2 adet büyük tüp, 4 adet 105 amperlik akü, 1 adet Rus yapımı el bombası, muhtelif miktarda kablo, 2 adet eski soba, 1 adet şemsiye, 1 adet panço, 1 adet örgütü simgeleyen bez parçası, çok miktarda kıyafet ve bayan hücum yeleği, 20 kilogram alçı, 1 adet güneş paneli, çok sayıda ayakkabı, bol miktarda gıda malzemesi ve örgütsel dokümanlar ele geçirilmiştir. Ele geçirilen malzemeler, Cumhuriyet savcısının talimatıyla yerinde imha edilmiştir. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla ilimiz genelinde teröristlerle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir" denildi.

Bitlis’te Terör Operasyonu

Bitlis’te Terör Operasyonu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.