Bizim Hikaye 16.Bölüm Fragmanı İzle 28 Aralık

Bizim Hikaye 16.Bölüm Fragmanı İzle 28 Aralık

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünü perşembe akşamı Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 16. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bizim Hikaye, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Bizim Hikaye dizisi 16. Bölüm yeni fragman izle…

Bizim Hikaye dizisinin Konusu

Şehrin yoksul semtlerinden birinde yaşam mücadelesi veren bir aile ve o ailenin adeta annesi haline gelmiş en büyük çocuğu Filiz’le başlar hikayemiz… Anneleri terk edip gittiğinden beri 5 küçük kardeşine bakan Filiz, alkolik babaları Fikri’ye rağmen ailesine sahip çıkar ve şikayet etmeden hayata sıkı sıkı tutunur. Filiz gibi kardeşleri de asla kasvete kapılmayan, başlarının çaresine bakmayı öğrenmiş, güçlü ve dik duran çocuklardır;
Filiz’in bir küçüğü üstün zekalı Rahmet, onun bir küçüğü, şimdiden zorlu bir yasak aşk yaşayan Hikmet, onun bir küçüğü vicdanlı ve duygusal Kiraz, onun küçüğü Fikret ve en küçükleri 1.5 yaşındaki İsmet.
 
Filiz bütün hayatını kardeşlerine adamış, en yakın arkadaşı ve komşusu Tülay’la dertleşen, günü birlik işlerden para kazanmaya çalışan, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış girer. Bir anda çıkıp gelen bu esrarengiz genç adam, hem Filiz’in kalbini kazanıp hem de ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır.
 
Filiz’e ilk gördüğü anda aşık olan Barış onu etkileyebilmek için çabalarken, Filiz zorlu hayatında aşka yer olmadığını düşünür ve Barış’a karşı hissettiklerini inkar etmeye çalışır.
 
Senelerdir Filiz’e aşık olan polis Memuru Cengiz’in korumacı tavrı da eklenince işler Barış’ın sandığı kadar kolay ilerlemez. Üstüne üstlük Barış’ın gizlediği kimliği ve esrarengiz yaşantısı da ilişkileri için bir tehlike oluşturur. 
Hayatını sadece içmeye ve kolay yoldan para kazanmaya adamış babaları Fikri’ye rağmen birbirlerine tutunup mutlu olmaya çalışan 6 kardeş ve Filiz’e aşık Barış’ın kesişen yolları herkesi yeni hikayelere götürecektir.

Bizim Hikaye dizisinin Oyuncu Kadrosu

Filiz (Hazal Kaya), Barış (Burak Deniz), Fikri (Reha Özcan), Rahmet (Yağızcan Konyalı), Hikmet (Nejat Uygur), Kiraz (Zeynep Selimoğlu), Fikret (Alp Akar), İsmet (Ömer Sevgi)

Bizim Hikaye 14.Bölüm Özeti

bizim-hikaye-16-bolum-fragmani

Çalıntı arabayla yakalanan Rahmet ve Hikmet’in akıbeti Cemil’in insafına kalmıştır. Durumu öğrenen Barış ise suçunu üstlenmek için çocukların yanına koşar, ancak Cemil ona başka bir teklif ile gelir.

Barış çocukların özgür kalmasını istiyorsa Cemil’in şartını yerine getirecektir. Barış bütün bunlardan habersiz olan Filiz’e büyük ve romantik bir sürpriz yapar. İkisi şehir dışında rüya gibi bir gün geçirirken, Filiz’in de Barış’a bir sürprizi vardır. Filiz’le nihayet mutluluğu yakalayan Barış, çok zorlu bir karar aşamasındadır.

Rahmet’in yarışma sorularını rakibe sattığını öğrenen Erkan hoca Filiz’le konuşur. Filiz Rahmet’e hesap sorar. İki kardeşin büyük kavgası sonrasında Rahmet alıp başını gidecektir. Marketten istifa etmeye karar veren Hikmet ise, çok şaşırtıcı bir gerçeği öğrenir.

Haşim’in iyileştiğinden emin olan Fikri durumu Şeyma’ya kanıtlamaya çalışır. Ancak Haşim de renk vermemekte kararlıdır. Eve musallat olan Fikri’yi alt etmek için o da elinden geleni ardına koymaz. Son sözü Şeyma söyleyecektir.

Bizim Hikaye 13.Bölüm Özeti

Kiraz’ın aniden yükselen ateşi, Filiz ve Barış’ın yine beraber hareket etmelerine sebep olur. Kiraz’ı bekledikleri sırada, Barış kendini açıklamaya çalışır ama Filiz’in ona ördüğü duvarlar en büyük engelidir. Ancak Barış yine de pes etmez.

Şeyma’nın yaşadığı şok, onu yeniden eve kapatır. Şeyma içindeki enerjiyi atabilmek için, kendini ev işlerine verir. Bundan en zararlı çıkan ise Fikri olur. Fikri çareyi evden kaçmakta bulur, ama dışarıdaki hayatın çok da kolay olmadığını öğrenir.

Rahmet, Müjde’den gizleyerek Duygu’nun doğum gününe gider. Ancak bu programın sonu Rahmet için kötü biter. Rahmet kendini karakolda bulurken, onun imdadına yetişen yine Müjde olur.

Barış, evin parasını tamamlamak ve Basri’yi göndermek için Ali ile bir işe daha girer. Filiz’in yardımına koşmak için sadece kendini değil, Hikmet ve Rahmet’i de farkında olmadan büyük bir tehlikenin içine sokmuştur.

Bizim Hikaye Dizisinde Kim Kimdir?

Hazal Kaya-Filiz

Filiz evin güzeller güzeli, bahtsız en büyük kızıdır. Kardeşlerine annelik edebilmek için liseden sonra okumamış, evin maddi yükünü, kardeşlerinin bakımını ve sorumluluğunu üstlenmiştir.

Gururlu ve dik başlıdır. Kardeşlerini bir anne gibi sahiplenmiştir ve onların eğitimiyle yakından ilgilenir, hata yapmalarına fırsat vermez, tavizsiz ve serttir. En büyük korkusu ailesinin dağılması, kardeşlerinin okulu bırakması ve devlet tarafından alınıp çocuk yetiştirme yurtlarına verilmesidir.

Ailesini bir arada tutabilmek için babası Fikri’nin her türlü hırtlığına katlanmak, yer yer ona bile anne olmak zorunda kalır.

Burak Deniz-Barış

Barış zeki, dik kafalı ve kendine güvenlidir. Filiz’in hayatına giren gizemli bir genç adamdır.
 İlk bakışta sıradan bir araba hırsızı mı yoksa vale mi; zengin mi yoksul mu anlaşılmaz; çünkü Barış hayatının yakın bir döneminde büyük bir kırılma yaşamış ve kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda kalmıştır.

Filiz’le karşılaşıp ona aşık olur, onun güçlü karakterinden etkilenir. Ancak yoksul dünyasında ailesine sahip çıkmaya çalışan ve ayakları yere sağlam basan bu genç kızın güvenini kazanması hiç de kolay değildir. Barış onun güvenini kazanabilmek için çok uğraşır, ancak söylemek zorunda kaldığı yalanlar onu köşeye sıkıştırır. Filiz’i kaybetme noktasına gelir.

Reha Özcan-Fikri

6 çocuğun babasıdır ama pek babalık yaptığı söylenemez. Bütün sorumluluğu büyük kızı Filiz’in üzerine yıkmış, küçük hesaplarının peşinde kendi hayatını yaşamaktadır.

Çalışmamayı şiar edinmiştir.

Çocuklarını doğru düzgün tanımaz, neyi sevip neyi sevmediklerini bilmez, bilmek için de bir çaba sarf etmez.  Sözünü sakınmayan, kavgacı ve çıkarcı bir adamdır. Başına gelen her olaydan optimum fayda sağlamaya bakar.

Pek seveni olmasa da, o kendinden öyle memnundur ki, değişmeyi aklına bile getirmez.

Yağızcan Konyalı-Rahmet

Rahmet lise son sınıf öğrencisidir. Derslerinde çok başarılı, zeki ve atak bir gençtir. Ancak okul başarısı onun için fazla bir şey ifade etmez. Okulu ve arkadaş çevresini para kazanmak için kullanır. Kimi zaman arkadaşlarının yerine sınava girerek kimi zaman da özel ders vererek evin geçimine katkı sağlar. Derinliği ve algısı yüksek bir gençtir.
Zekasını ve yeteneğini ciddiye almaz, ablası Filiz böyle giderse ‘harcanacağından’ korkar.

Ablasına her konuda destek olur, kardeşlerine düşkün ve korumacıdır. Annesine ise terk edip gittiği için kızgındır.


Nejat Uygur-Hikmet

Hikmet lise öğrencisidir. İçe kapalı, duygulu ve utangaç bir çocuktur. Okuldan arta kalan zamanlarında markette çalışıp eve katkı sağlar. Annesine en çok benzeyen o olduğu için Babalarının hiddetinden nasibini en çok o alır ve sürekli onun sataşmalarına maruz kalır.

Market sahibinin genç karısı Esra’ya aşıktır. Bu aşkın platonik mi kalacağı yoksa Hikmet’in harekete mi geçeceği belirsizdir.

Kendine güvenmez, fiziki görünümünü beğenmez, içine kapalı ve sessizdir.

Zeynep Selimoğlu-Kiraz

Kiraz ortaokul öğrencisidir. Yaşından daha büyük bir olgunluktadır. Duyarlı ve iyi niyetlidir. Ev işlerinde ve küçük kardeşlerinin bakımında ablasına yardım eder.


Diğer kardeşlerinin aksine babasına düşkündür, ona her zaman şefkatle ve sevgiyle yaklaşır. Fikri için de Kiraz’ın yeri ayrıdır, kendisini bir tek onun sevdiğine inanır.

Alp Akar-Fikret

Fikret ortaokul öğrencisidir. Haylaz ve hareketlidir. Sokağın en haşarı çocuğudur. Elinden mançukası eksik olmaz. Kendinden yaşça büyük serseri çocuklara özenir. Duygularını belli etmeyen, kapalı bir çocuktur. Babasına karşı o da ilgisizdir. Kendine rol model olarak abilerini alır. O da diğerleri gibi zor hayatlarının farkındadır.

Ömer Sevgi-İsmet

Evin en küçük erkek çocuğudur. Sessiz sakin ve uyumlu bir çocuktur. Sıradışı görünümlüdür. Babası yakışıklı İsmet'in oyuncu olup kendisini bu hayattan kurtaracağını düşünür.

Evin en küçüğü olduğu için anne ihtiyacı en yüksek olandır ve ailenin annesi eve geldiğinde diğer çocuklar kadını reddetse de ilk o “anne” der.

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan, 16. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Bizim Hikaye Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bizim Hikaye dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.