Bizim Hikaye 37. Bölüm Fragmanı  Son Bölüm İzle Fox Tv

Bizim Hikaye 37. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Fox Tv

Bizim Hikaye 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 37. Bölümünde neler olacak? Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 37. Bölümünü perşembe akşamı Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 37. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bizim Hikaye, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Fox Tv'de yayınlanan Bizim Hikaye dizisi 37. Bölüm yeni fragman izle…

bizim-hikaye-37-bolum-fragmani

Bizim Hikaye 37. Bölüm İzle

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan 37. Bölümünü perşembe akşamı Fox tv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Annelerini kaybeden Elibollar’ın evinde kara bulutlar gezmektedir. Çocuklar annelerinin yasını tutarken Filiz de güçlü kalıp aileyi ayakta tutmak zorundadır. Karısının ölümünü kabullenemeyen Fikri ise yine ailesinden uzaklaşmıştır.

Şükran’ın eşyalarının arasından çıkan bir anahtarı bulan Fikri, elmasların peşine düşer. Ömer de Fikri’yi takip edip elmasları bulmaya kararlıdır. Elmaslar ailenin başına yine bela olacak gibidir.

Tufan, Zeynep’in velayetini almaya çalışan Ömer’in aslında nasıl bir adam olduğunu öğrenmenin peşindedir. Barış’ın yardımıyla Ömer’in çevirdiği bazı karanlık işleri ortaya çıkarmaya başlar.

Ömer için çember daralmaktadır ve bu durum herkesi etkileyecektir.

Minibolların Ayşe’nin yardımıyla düzenledikleri bir sürpriz, herkes için moral kaynağı olacaktır. Bu sürpriz ayrıca Şükran’ın ölümünden kendini sorumlu hisseden Şeyma için bir fırsattır. Şeyma, Aysel’in yardımıyla Fikri’nin gözüne girme niyetindedir.

Barış bir yandan Ömer’le uğraşırken bir yandan da Filiz’e destek olmak için elinden geleni yapar. Tüm zorluklara rağmen dik durmaya çalışan Filiz ise bir sorunu atlatamadan başka bir sorunla karşı karşıya kalmak üzeredir...

Bizim Hikaye dizisinin yeni bölümü olan, 37. Bölümünü HD ve tek parça olarak Fox Tv’den izleyebilirsiniz. Bizim Hikaye Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Bizim Hikaye dizisi yeni bölümleriyle perşembe Akşamı Fox Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.