Bodrum Mazıköy Köyü

Bodrum Mazıköy Köyü

Mazıköy Köyü haberleri, Bodrum Mazıköy köyü güncel son dakika gelişmeleri, Mazıköy köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Muğla Köyleri Arasında yer alan Mazıköy Köyünde vefat edenler, köyün eski adı ve dahası haberimizde.

Mazıköy , Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı bir köydür. Yolunuz ege bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Bahçeyaka Köyü Resimleri ve bahçeyaka köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bodrum Mazıköy  köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Mazıköy köyü son dakika gelişmeleri, Mazıköy köyüne özgü yemekler, Bodrum Mazıköy köyünün tarihi, Mazıköy köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Mazıköy köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Muğlalı iseniz Muğla Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Muğlalı Ünlüler arasında Bodrum Mazıköy Köyünde doğan biri var mı? Bodrum Doğumlu Ünlüler Kimler?

Bodrum Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Ege yöresine özgü haber kanalı var mı? Bodrum Muğla Arası Kaç Km? Bodrum Hava Durumu? Muğla Köyleri ve Bodrum Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

MAZIKÖY KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

 

Mazıköy, Muğla ilinin Bodrum ilçesine bağlı bir mahalledir.

Muğla iline 136 km, Bodrum ilçesine 45 km uzaklıktadır. Dört mahalleden oluşmaktadır. Bunlar:; Yukarı Mazı Mahallesi, Armutçuk Mahallesi, Çamlıca Mahallesi ve Aşağı Mazı Mahallesidir.

Bodrum - Milas ilçe sınırı üzerindedir. Mavi yolculuk üzerindeki uğrak yerlerindendir. Hem aşağı hem de yukarı Mazıda konaklamak için küçük pansiyonlar ve bu pansiyonlara ait sade restoranlar mevcuttur. Bodrum otogarından yaz sezonunda daha sık, sezon dışında sabah ve akşam saatlerinde ikişer sefer yapılmaktadır.

Mahallenin iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı yoktur fakat sağlık evi vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.