Bolu Aktaş Köyü

Bolu Aktaş Köyü

Aktaş Köyü haberleri, Bolu Aktaş köyü güncel son dakika gelişmeleri, Aktaş köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bolu Köyleri Arasında yer alan Aktaş köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bolu Aktaş köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Aktaş köyü son dakika gelişmeleri, Aktaş köyüne özgü yemekler, Bolu Aktaş köyünün tarihi, Aktaş köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Aktaş köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Aktaş , Bolu ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Aktaş Köyü Resimleri ve aktaş köyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bolu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Aktaş Bolu Arası Kaç Km? Bolu Hava Durumu? Bolu Köyleri ve Merkez Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bolulu iseniz Bolu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Bolulu Ünlüler arasında Bolu Aktaş Köyünde doğan biri var mı? Bolu Doğumlu Ünlüler Kimler?

AKTAŞ KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Aktaş , Bolu Aktaş köyü, Bolu ilinin Gerede ilçesine bağlı bir köydür. Köyün gelenek, görenek ve yemekleri kendine hastır.Bolu iline 86 km, Gerede ilçesine 15 km uzaklıktadır. Ankara'ya 130 km mesafededir. Köy Mensupları Çoğunluk Ankara Altındağ Karapürçek Hüseyingazi bölgesinde yaşamaktadır. Mobilyacılık ve inşaat sektöründe istihdam yaygındır. Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Köyde, ilköğretim okulu yoktur fakat taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi vardır ancak kanalizasyon şebekesi yoktur. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.