Bolu Mesciler Köyü

Bolu Mesciler Köyü

Mesciler Köyü haberleri, Bolu Mesciler köyü güncel son dakika gelişmeleri, Mesciler köyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Bolu Köyleri Arasında yer alan Mesciler köyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Bolu Mesciler köyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Mesciler köyü son dakika gelişmeleri, Mesciler köyüne özgü yemekler, Bolu Mesciler köyünün tarihi, Mesciler köyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Mesciler köyüne ait haberler, son dakika gelişmeleri, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Işıklar , Bolu ilinin Merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Mesciler Köyü Resimleri ve Mescilerköyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Bolu Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Afşar Bolu Arası Kaç Km? Bolu Hava Durumu? Bolu Köyleri ve Merkez Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Bolulu iseniz Bolu Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Bolulu Ünlüler arasında Bolu AlıçörenKöyünde doğan biri var mı? Bolu Doğumlu Ünlüler Kimler?

MESCİLER KÖYÜ GENEL BİLGİLER | TARİHÇE

Mesciler, Bolu ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür.

Mesciler, Bolu ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köydür. Bolu merkezine 7 km uzaklıktadır. Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.
Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak kullanılamamasının yanı sıra taşımalı eğitimden yararlanılmaktadır. Köyün içme suyu şebekesi yoktur ancak kanalizasyon şebekesi vardır. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı ve sağlık evi yoktur. Köye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup köyde elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.