Boz: "Epilasyonda Cihaz Kalitesine Dikkat Edilmeli"

Boz: "Epilasyonda Cihaz Kalitesine Dikkat Edilmeli"

Erkeklerde son yıllarda lazer epilasyon yaptıranların yüzde 60 arttığını dile getiren Mehlika Öktem Boz, lazer epilasyon yaptıracak erkeklere tavsiyelerde...

Erkeklerde son yıllarda lazer epilasyon yaptıranların yüzde 60 arttığını dile getiren Mehlika Öktem Boz, lazer epilasyon yaptıracak erkeklere tavsiyelerde bulundu. Öktem, lazer cihazlarının kalitesine dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.

Yıllardır profesyonel sporcuların ve vücut geliştirme sporuyla ilgilenenlerin yaptırdığı lazer epilasyona, son zamanlarda erkekler de giderek artan bir ilgi gösteriyor. Günümüzde ise kendine ve dış görünümüne özen gösteren bakımlı erkeklerin vücutlarında belli bölgelerde yoğunluk gösteren tüylerin azaltılması veya tamamen yok edilmesi isteğiyle lazer epilasyonu tercih ettiklerini söyleyen Diet-Time Estetik Merkezi Kurucusu Mehlika Öktem, lazer epilasyonun diğer yöntemlerle kıyaslandığında daha etkin, kalıcı ve tatminkar sonuçlar verdiğini, üstelik zaman tasarrufu sağladığını da sözlerine ekledi. Kadınlardan farklı olarak erkekler yüz, omuz, sırt, ense gibi bölgelere epilasyon yaptırıyor. Bir de işin sağlıkla ilgili bir yönü olduğunu vurgulayan Mehlika Öktem Boz, kıl dönmesi sorunu yaşayan erkeklerin tedavi öncesi özellikle hekimleri tarafından lazer uygulaması için yönlendirildiğini, bu konuda da merkezlerinde çok iyi sonuçlar aldıklarını ifade etti.

3. jenerasyon cihaz ile az acı

"Diet Time Estetik Merkezinde en iyi cihaz ile lazer epilasyona gelenlere az acı" diyen Mehlika Öktem Boz, "Diet Time da en iyi sonucu en kısa sürede almak için teknolojinin son ürünü olan 3. Jenerasyon alexandrite lazer epilasyon cihazı olan Gentlelase Pro kullanıyoruz. Lazer epilasyonun konfordan da ödün vermemesi için acı hissinin en düşük olduğu en güçlü cihazı tercih ediyoruz ve müşterilerimizin de tercih etmesini söylüyoruz" diye konuştu.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.