Bozarmut’un altyapısı tamamlandı

Bozarmut’un altyapısı tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, "154 Mahalle Projesi" kapsamında Soma ilçesine bağlı Bozarmut Mahallesi'nde altyapı dönüşümünü tamamladı.

MASKİ Genel Müdürlüğü, "154 Mahalle Projesi" kapsamında Soma ilçesine bağlı Bozarmut Mahallesi'nde altyapı dönüşümünü tamamladı. MASKİ, mahallede altyapının ardından kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, "101 Mahalle Projesi'nin ardından başlattığı "154 Mahalle Projesi" ile il genelinde altyapı sağlıklaştırma çalışmalarına devam ediyor. MASKİ Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı'nca, Soma ilçesine bağlı Bozarmut Mahallesi'nde 2 bin 620 metrelik altyapı çalışmaları tamamlandı. Ekipler 6 bin 250 metrekare kilit parke döşeme çalışmalarına başladı. Mahalleye ayrıca 500 kişilik fosseptik inşa edilecek.

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Soma'nın Bozarmut Mahallesi'nde yapılan hizmetlerden memnun olduklarını belirten Mahalle Muhtarı Osman Ece, "Yapılan kanalizasyon ve içme suyu altyapısından mahalle sakinleri de oldukça memnun. MASKİ sağ olsun şimdi de kilit parke taşı döşeme çalışması başladı. Bu hizmetler ile mahallemiz çok güzel oluyor. Tüm sıkıntımız giderildi. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Bozarmut’un altyapısı tamamlandı

Bozarmut’un altyapısı tamamlandı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.