Burhaniye AK Parti’de Onur Bedir güven tazeledi

Burhaniye AK Parti’de Onur Bedir güven tazeledi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, AK Parti'nin 6.olağan genel kurulu yapılırken, iki adayın yarıştığı seçimde eski başkan Onur Bedir güven tazeledi.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, AK Parti'nin 6.olağan genel kurulu yapılırken, iki adayın yarıştığı seçimde eski başkan Onur Bedir güven tazeledi. Bedir 216 oy alırken, rakibi Feridun Soykök 116 oyda kaldı.

Burhaniye'deki AK Parti İlçe Kongresinde mevcut Başkan Onur Bedir ile eski başkanlardan Avukat Feridun Soykök yarıştı. Divan başkanlığını Trabzon Milletvekili Muhammed Balta'nın yaptığı genel kurulda 401 delegeden 344'ü oy kullandı. İki oy geçersiz sayılırken. geçerli oyların 216'sını alan Onur Bedir güven tazeledi. Feridun Söykök de 116 oyda kaldı. Sonuçların açıklanmasından sonra Onur Bedir'i ilk kutlayan Feridun Soykök oldu. Sonuçların açıklanmasının ardından bir konuşma yapan Onur Bedir, katılımcılara ve delegelere teşekkür ederken birlik ve beraberlik mesajları verdi. Onur Bedir, "Bizleri yalnız bırakmayan ve bu görevi bana tevdi eden delegelere teşekkür ediyorum. Burada Onur Bedir kazanmadı ve Feridun Soykök kaybetmedi. AK Parti kazandı. Feridun Söykök, ilçe başkanlığı yapmış sevdiğimiz bir ağabeyimiz. Birbirimize küsmeyelim, darılmayalım. 2019 çok önemli. Onun için birlik ve beraberlik içinde çok çalışalım. Bizimde hatalarımız oldu. Bunların farkındayız. Çırak idik, kalfa olduk. Şimdi ustalık zamanı. Bir olalım. Diri olalım, Birlik olalım. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. İl Başkanı Avukat Hasan Demiraslan da, Onur Bedir'i kutlarken, yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Burhaniye AK Parti’de Onur Bedir güven tazeledi

Burhaniye AK Parti’de Onur Bedir güven tazeledi

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.