Burhaniye’de Belediye Zeytinleri İhaleye Çıktı

Burhaniye’de Belediye Zeytinleri İhaleye Çıktı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir'in Büyükşehir kapsamına alınmasıyla köylerden gelen zeytinliklerle Edremit Körfezi'nin en büyük zeytin üreticisi...

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir'in Büyükşehir kapsamına alınmasıyla köylerden gelen zeytinliklerle Edremit Körfezi'nin en büyük zeytin üreticisi durumuna gelen Burhaniye Belediyesi, zeytinliklerin ürününü 6 yıllığına satmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 40 bin zeytin ağacının sahibi olan Burhaniye belediyesi, 4 bölüme ayırdığı zeytinliklerin ürün satış ihalesini, 18 Ekim günü Belediye Encümeni huzurunda yapacak.

Burhaniye Belediyesi, sahibi olduğu zeytinliklerin 6 yıllık ürününü ihale yoluyla satacak. Bunun için zeytinlikler 4 bölümü ayrıldı. Pelitköy, Karaağaç, Şahinler ve Ağacık mahallesindeki zeytinlikler birinci bölümü oluştururken, Bahadınlı, Yunus, Yaylacık, Kuyucak, Korucaoluk, Karadere ve Çamtepe'de ikinci gurupta yer aldı. Avunduk, Sübeylidere, Kırtık, Hisar, Kuyumcu, Yabancılar, Sarılar ve Yunuslar da üçüncü bölümü oluşturdu. Taylıeli, Şarköy, Kızıklı, Dutluca,Çoruk, Çallı, Börezli ve Büyükdere mahallelerindeki zeytinlikler de dördüncü grupta yer aldı. Yapılan duyuruda, kiralamanın, 31.12.2021 tarihine kadar olan zaman dilimini kapsadığı açıklandı. İhale şartnamesinin Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden 50 TL karşılığında temin edilebileceği kaydedildi. İhaleye girmek isteyenlerin dilekçe, nüfus cüzdan sureti. İkametgah belgesi, geçici ve kati teminata dair makbuzlarla başvurulması istendi.

Burhaniye’de Belediye Zeytinleri İhaleye Çıktı

Burhaniye’de Belediye Zeytinleri İhaleye Çıktı

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.