Bursa Tarım Fuarı Sektörün Buluşma Noktası Oldu

Bursa Tarım Fuarı Sektörün Buluşma Noktası Oldu

Bereketin sembolü Başak Traktör, sektörün buluşma noktası olan Bursa Tarım Fuarında yeni ve iddialı modelleri ile görücüye çıktı.

Bereketin sembolü Başak Traktör, sektörün buluşma noktası olan Bursa Tarım Fuarında yeni ve iddialı modelleri ile görücüye çıktı.

Düşük yakıt tüketimi, düşük bakım maliyeti, Türkiye çapında yaygın satış ve servis ağı ile her zaman çiftçinin yanında olan Başak Traktör, yeni modellerini Bursa Tarım Fuarında çiftçilerle buluşturdu. Tarımsal kaynakları, bereketli toprakları, yüksek üretim gücü ile tarım sektöründe önemli yere sahip olan Bursa'da 13 yıldır başarı ile düzenlenen Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Türkiye'de düzenlenen tarım fuarları içerisinde 7 iklim coğrafyasına hitap eden tek fuar olma özelliği ile öne çıkıyor.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen Bursa 14. Uluslararası Tarım Fuarı, 16 Ekim'e kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.Etkileyici fuar standı ile adeta sıfırdan kasaba meydanı kuran Başak Traktör yöneticileri, çiftçileri Cumalıkızık Evleri ve Köy Meydanı konseptiyle hazırlanan stantta çiftçilere traktörleri tanıtacak.

Başak Traktör Türkiye Satış Müdürü Murat Yamak,102 yıllık Başak Traktör'ün, 112 yıllık geçmişe sahip olan SANKO güvencesiyle çiftçilerle buluştuğuna dikkati çekti.Bursa Tarım Fuarında 100-110 beygir traktörleri ilk kez sergilediklerini belirten Yamak, 2090 modelimizin yeni kabin versiyonunu ve üç yeni ürünümüzü Bursa'da ilk kez çiftçilerimizle buluşturuyoruz" dedi.

Bursa Tarım Fuarının organizasyon ve katılım açısından tartışmasız bir numara olduğunun altını çizen Yamak, "Fuarın çiftçinin alım yapacağı zamana denk gelmesi zamanlama açısından çok güzel. Köy meydanı konseptiyle misafirlerimizi bayilerimizle direk buluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

'Çiftçimiz nerede, Başak Traktör orada'

Yeni modellerin özelliklerine değinen Yamak, "Traktörlerimizin estetiği konusunda detaylı çalışma yaptık. Çiftçi ihtiyaçlarına uygun olarak, 12x12 ve 24x24 şanzıman seçeneği ve çiftçinin tarladaki işlerini kolaylaştırmayı amaçlayan kompresör seçeneği eklendi. Kompresör sisteminde arazi şartlarında lastik şişirilmesi, günlük bakımlarda zorunlu olan hava filtresi temizliği ve diğer ihtiyaçlar için kompresör opsiyonu sunuldu" şeklinde konuştu.

"4x4 diferansiyel kilidi müşteri konforunu artıracak şekilde elektrikli kumandalarla opsiyonel olarak sunuldu" diyen Yamak, "Ekipman bağlantılarında kolaylık sağlaması amacıyla kancalı kollar ve ekipman hassasiyet ayarını kolaylaştıran hidrolik orta kol opsiyonlar arasına eklendi. Traktör verimliliğini artıran, yakıt tasarrufu sağlayan radyal lastik uygulaması da sunmaya başladık. Başak Traktör'ün 2080 ve 2090 modellerine kompresör seçeneği eklenerek arazi şartlarında çiftçinin günlük bakımlarda zorunlu olan hava filtresi temizliği ve diğer ihtiyaçlar için kompresör opsiyonu sunuldu" dedi.

Başak Traktör

Temelleri 1914 yılında atılan ve 2012 yılında SANKO Holding bünyesine katılan Başak Traktör'ün Adapazarı'ndaki fabrikası 39 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere yaklaşık 275 dönüm araziye sahiptir. Yılda 10 bin traktör üretilebilecek kapasiteye sahip olan Başak Traktör; Türkiye çapında yaygın satış ve servis ağının yanı sıra, ekonomik ve kolay ulaşılabilir yedek parça stokuyla çiftçinin ihtiyacına cevap veriyor. Tesiste traktörün motor, şanzıman, hidrolik gibi tüm ana parçaları işlenip üretilebiliyor. Yüzde 100 yerli sermayeyle üretim yapan Başak Traktör'ün, farklı segmentlerde 2x4 ve 4x4 çekişli 70 çeşit traktör modeli bulunuyor.

Bursa Tarım Fuarı Sektörün Buluşma Noktası Oldu

Bursa Tarım Fuarı Sektörün Buluşma Noktası Oldu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.