Büyükçekmece’de Anneler Sağlıklı, Bebekler Mutlu

Büyükçekmece’de Anneler Sağlıklı, Bebekler Mutlu

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi'nin uzman antrenörleri eşliğinde bebekleri ile birlikte spor yapan anneler hem sağlıklarını koruyor, hem de bebekleriyle...

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi'nin uzman antrenörleri eşliğinde bebekleri ile birlikte spor yapan anneler hem sağlıklarını koruyor, hem de bebekleriyle vakit geçiriyor.

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi ilçenin her bölgesinde, her yaştan vatandaş için açık ve kapalı alanlarda spor faaliyetleri düzenliyor. Spor Akademisi'nin uzman antrenörleri eşliğinde yürüyüş, pilates, aerobik, zumba gibi çeşitli sportif aktivitelere kadınlar yoğun ilgi gösteriyor.

Büyükçekmece Belediyesi'nin "Spor Yapmak Bebek İşi" sloganıyla başlattığı "Sağlıklı Anneler Mutlu Bebekler" projesi kapsamında yürüyüşe katılan anneler memnuniyetini dile getirdi.

Çocuğuyla birlikte yürüyüşe katılan İlknur Aslandoğan, Büyükçekmece Belediyesi'nin "Spor Yapmak Bebek İşidir" projesiyle yola çıktık. Bebeklerimizle birlikte pusetlerle yürüyüşe katıldık. Proje çok ses getirdi. 10 anne ile başladık sayımız 60-70 kişiye ulaştı. Belediyenin uzman antrenörleri eşliğinde pilates çalışmalarına başladık. Büyükçekmece Belediyesi'ne ve Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'e bebekli annelere bu olanağı sağladığı için çok teşekkür ederiz" dedi.

"Büyükçekmece Belediyesi'nin sunmuş olduğu bir avantaj" diyen Eda Tükenmez ise, "Hem anneler hem de bebeklerle birlikte vakit geçirmiş oluyoruz. Bundan son derece memnunuz devamında yine hem bebeklerin buluşması hem de annelerin sohbet etmeleri bizi kaynaştırıyor, yarar sağlıyor. Aktivitelerin olması bizi aynı zamanda da deşarj ediyor" ifadelerini kullandı.

Büyükçekmece’de Anneler Sağlıklı, Bebekler Mutlu

Büyükçekmece’de Anneler Sağlıklı, Bebekler Mutlu

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.