Çaldıran Çayırköy

Çaldıran Çayırköy

Çayırköyü haberleri, güncel son dakika gelişmeleri, Çayırköyü ile ilgili tüm video, fotoğraf ve haberler, Van köyleri arasında yer alan Çayırköyünde vefat edenler, köyün eski adı haberimizde.

Çaldıran, Çayırköyü düğünleri, gelenek ve görenekleri, düğün videoları, Çayırköyü son dakika gelişmeleri, Çayırköyüne özgü yemekler, Çaldıran Çayırköyünün tarihi, Çayırköyü nerede, hangi il ve ilçeye bağlı, Çayırköyüne ait haberler, tüm resim ve videoları bu haberimizde.

Van iline 146 km, Çaldıran ilçesine 29 km uzaklıktadır.

Çayırköyü, Van ilinin merkezine bağlı bir köydür. Yolunuz Doğu Anadolu bölgesine düşer ve bu köyün geçiyorsanız Çayırköyü resimleri ve Çayırköyü videoları sizin de ilginizi çekebilir.

Van Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Doğu Anadolu yöresine özgü haber kanalı var mı?Çayırköy Van arası kaç km?Çayırköy köyü hava durumu? Van köylerini merak ediyorsanız doğru adrestesiniz demektir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Vanlı iseniz Van Doğumlu Ünlülere göz atmak yararınıza olacaktır. Vanlı Ünlüler arasındaÇayırköy köyünde doğan biri var mı?Çayırköy Doğumlu Ünlüler Kimler?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.