Camdaki Kız 18.Bölüm Fragmanı

Camdaki Kız 18.Bölüm Fragmanı yayınlandı, Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 18.Bölümünde neler olacak? Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölümünü perşembe akşamları Kanal D ekranlarından izleyebilirsiniz.

Gülcihan ve Rafet’in evliliklerinin 40. yıl kutlamasında yayınlanan görüntüler, Rafet’in fenalaşmasına ve Koroğlu konağının iyice karışmasına neden olur. Sedat, Cana ile görüntülerini yayınlatanın Selen olduğunu düşünür. Alp ile arasını düzelten Cana ise evliliğinde son bir şans kazanır ve bunu değerlendirmeye karar verir.

Feride, Nalan ve Sedat’ın evliliğini kurtarmak için farklı yollara başvururken, Hayri de aklından Nalan’ı atamaz. Feride ve Adil ile uzun yemeğe çıkan Nalan, geçmişi sorgulamayı bırakmaz ve Feride’ye sorular sorar. Rafet’in şirket geleceği için vereceği kararlar şekillenir, ancak bu kararlar beklendiği gibi olmayacaktır.

Camdaki Kız dizisinin yeni bölümü olan 18.Bölümünü HD ve tek parça olarak Kanal D’den izleyebilirsiniz. Camdaki Kız Son Bölüm Full HD Tek Part İzle. Camdaki Kız dizisi yeni bölümleriyle perşembe akşamları 20:00 de Kanal D’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.