Çarpışma 4. Bölüm 2.Fragmanı

Dört farklı hayat hikayesinin bir kazayla birleşmesini anlatan Çarpışma dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak?

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 4. Bölümünü perşembe akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Dört farklı hayat hikayesinin bir kazayla birleşmesini anlatan Çarpışma dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Peki yeni bölümde neler olacak?

Dizinin ilk bölümünde ana karakterler baş komiser Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre’nin hayat hikayelerine göz atma şansımız olmuştu. Kadir’in tribün liderliğini yaptığı Sarıyerspor’un kupa maçı çıkışında canlı bomba saldırısı olmuş ve Kadir’in çok sevdiği karısı ve kızı hayatını kaybetmişti. Kocasının karıştığı tehlikeli hesaplar sonucu kızı kaçırılan Zeynep ise çalıştığı bankayı soymuş ve bu parayı kaçırılan kızını kurtarmak için yola çıkmıştı. Babasını bıçaklayarak cezaevine düşen Kerem ise cezaevinden çıkmış ve kendine bir iş aramış ancak bütün kapılar yüzüne kapanmıştı. Ardından eski arkadaşı Yakup’la birlikte çıktığı soygunda diğer karakter Cemre’yi yanlışlıkla bıçaklamış ve olay yerinden kaçmıştı. Ardından Cemre’yi kurtarmak için geri dönerken bu dört ana karakterin hayatı bir kazayla birleşmişti.

İkinci bölümde ise kahramanların hikayelerini daha detaylı öğrenmeye başladık. Kadir ile Zeynep aynı yetimhanede beraber büyümüştür. Cemre ise Zeynep’in avukatıdır. Kerem ile Kadir ise aynı mahallede oturmakta ve birbirlerini tanımaktadır.

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde hikayenin nereye doğru ilerleyeceği merak konusudur. Yayınlanan fragmanda Zeynep’in kızını kaçıran Veli’nin, Kadir ile ortak bir geçmişi olduğunu öğrendik. Bu nedenle yeni bölümde daha çok Veli’nin Kadir ile yaşadığı olaylara şahit olacağız.

Kadir’in Cemre’yi bıçaklayanın Kerem olduğunu öğrendiği ve şoke olduğu tanıtımda, yine Kadir kaza sonrası ortaya çıkan tesadüfler zinciri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Haydar’ın ‘Kıyamet kopacak, biliyorsun değil mi ?’ sözleri ise bundan sonra yaşanacakların da habercisi oluyor.

Veli’nin geçmişte Kadir’e hitaben “Sana söz veriyorum, seni bütün zaaflarından paramparça edeceğim!” sözleriyle intikam yemini edip, nefretini haykırdığı tanıtımda, Zeynep, annesiyle ilgili sorusuyla Kadir’i can evinden vuruyor. Belma ile Demir’i iyiden iyiye yasak aşklarının ortaya çıkma korkusu sararken, Cemre de Kerem’in karşısına çıkıyor. Kerem’in “Seni gördüğüme sevindim” sözleriyle Cemre’yi şaşırttığı  heyecan dolu tanıtım, aksiyon dolu sahneleriyle de dikkat çekiyor. 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar