Çarpışma 4. Bölüm Fragmanında Büyük Rest! Senin Derdin Benimle...

Çarpışma 4. Bölüm Fragmanında Büyük Rest! Senin Derdin Benimle...

Çarpışma 3. son bölümde; Madalyonu gören Kadir allak bullak olur. Zeynep’e Veli’nin bir fotoğrafını gösterir ve kızını kaçıranın o olup olmadığını sorar. Çarpışma 4. bölüm fragmanı geldi.

Show Tv ekranlarının izlenme rekorları kıran ve adından son dönemde sıkça bahsettiren dizilerinden Çarpışma 3. bölümde; Veli’nin bir nevi imzası niteliğini taşıyan madalyonu gören Kadir allak bullak olur. Zeynep’e Veli’nin bir fotoğrafını gösterir ve kızını kaçıranın o olup olmadığını sorar. Zeynep, Veli’yi tanır. Kadir, seri ve şok baskınlar düzenleyerek Veli’ye ulaşmaya çalışır. Bu sırada Zeynep ise mahkeme kararı ile ev hapsine alınır. İhanet şüphesine düşen Kerem, Yakup ve Meral’in izini sürer. Aynı anlarda Cemre de kendisini yaralayan ve aracına çarpan Kerem’in resmini emniyette Kadir’e gösterir. Şoke olan Kadir eliyle koymuş gibi Kerem’i bulur. Dizi hayranları bir an önce Çarpışma 4. bölüm fragmanınının yayınlanmasını bekliyor.

Kadir, Kerem’e yardımcı olmak için ondan her şeyi anlatmasını ister ama Kerem’in ağzını bıçak açmaz. Cemre teşhis için Kerem’le yüz yüze, göz göze gelir. Kerem’in yakalanması Belma ve Demir’i artık daha çok kaygılandırmaktadır. Yasak aşklarının ifşa olmaması için hamleler yaparlar ama Belma hiç beklemediği yerden vurulur. Cemre, cevabını en çok merak ettiği ‘neden geri döndün?’ sorusunu Kerem’e sorar. Kerem’in cevabı ve anlattıkları karşısında ise buz keser. Veli’yle olan eski defterlerin yeniden açıldığını anlayan Kadir, onu nerede bulacağını artık bilmekte ama Veli’nin kuracağı tuzağı bilmemektedir. Çarpışma 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak gibi isimleri rol aldığı Çarpışma 4. bölümü 13 Aralık Perşembe 2018 tarihinde saat 21:00 de Show Tv ekranlarında yayınlanacak.

ÇARPIŞMA 3. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

ÇARPIŞMA 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK, ÇARPIŞMA 4. BÖLÜM FRAGMAN ANALİZİ

"Başa dön Adalı, Başa Dön."

Zeynep, Kadir' e beni sakın yalnız bırakma diyor. Ama Zeynep'in başı dertte. Senin derdin benimle diyor Adalı Cevher' e. Ama dinleyen kim.

Veli’nin, annesi hakkındaki sözleriyle yumuşak karnından vurulan Adalı’nın öfkeden çılgına döndüğü tanıtımda, Veli’nin ‘Başa dön Adalı, en başa!’ sözleri merak uyandırıyor.

Zeynep ve Kadir’in duygusal anlarının dikkat çektiği, Yakup’un şantajını Demir’e anlatan Belma’nın büyük bir korku yaşadığı, Cemre’nin Kerem’e yardım etmeye karar vererek ters köşe bir sürpriz yaptığı tanıtımda çekilen silahlar gerilimin daha da artacağına işaret ediyor.

 

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.