Çarpışma 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Çarpışma 5. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle

Çarpışma 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 5.Bölümünde neler olacak? Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü perşembe akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çarpışma, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Çarpışma 5. Bölüm yeni fragman izle

carpisma-5-bolum-fragmani

Çarpışma 5. Bölüm İzle

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 5. Bölümünü perşembe akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Veli’nin ailesini kurtaramayan Kadir’in yaşadığı travmaya şahit olduk. Veli ise önceki bölümlerde ne kadar umarsız bir kötü adam gibi görünse de aslında yaşadığı acılarla bu hale geldiğini gördük. Veli’nin, Cemre’nin babası Selim ile birlikte çalıştığı ortaya çıkmıştı. Veli, hem kaptırdığı 10 milyon Euro'yu alabilmek için hem de Kadir'den intikam almak için Zeynep'in kızını kullanmaya karar verir. Ayrıca Kadir'in kafasını karıştırmak için Kadir'e, annesini sorar. Kadir ise bu gelişmeyle alt üst olur.

Kerem, Meral ve Yakup'un peşine düşer. En yakın arkadaşının ihanetine inanmak istemese de gerçeği görmeye başlar. Cemre'nin teşhis etmesiyle tekrar cezaevine giren Kerem, Cemre’nin beklenmeyen ziyaretiyle karşılaşır. Kerem Cemre’ye, üvey annesinin yasak ilişkisinden bahseder ve kendisini cezaevinden çıkartırsa video kaydına ona vereceğini söyler.

Kerem’in görüntülerden bahsetmemesi üzerine geçici olarak rahat bir nefes alan Demir ve Belma, Yakup’un Belma’ya görüntülerden bahsetmesi ve 3 milyon lira istemesiyle şok olur.

Yayınlanan ilk fragmanda Veli, annesini bulmak isteyen Kadir’e en başa dönmesini söyler. Veli böylece intikam almaya hazırlanır. Ayrıca fragmanda Zeynep, Kadir'e yakınlaşır. Hem ilk hem de ikinci fragmanda Kerem'in cezaevinde kavga etmesi zor günler geçireceğini gösterir.

Hem 3. Bölümde hem de fragmanlarda izlediğimiz gelişmelere göre yeni bölümde Cemre’nin, üvey annesinin yasak ilişkisinin peşine düşeceğini söyleyebiliriz. Kerem ile Cemre arasında duygusal bir yakınlaşma olma ihtimalini göz ardı etmemek gerekir. Kerem’i zor günler beklemektedir.

Kadir ile Zeynep yeni bölümde muhtemelen daha da yakınlaşacaktır. Kadir ise annesini bulmak için çaba gösterecektir. Bu arama sırasında ise Veli’nin kurduğu tuzaklara düşebilir. Veli, Kadir'den alacağı intikam için Kadir’in annesini kullanacak, böylece ilerleyen bölümlerde Kadir’in annesiyle ilgili gelişmelere şahit olacağız.

FRAGMAN HENÜZ YAYINLANMADI...

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan, 5. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Çarpışma Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Çarpışma dizisi yeni bölümleriyle perşembe Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.