Çarpışma 7. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Çarpışma 7. Bölüm Fragmanı Son Bölüm İzle Show Tv

Çarpışma 7. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 7.Bölümünde neler olacak? Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü perşembe akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Çarpışma, yeni bölümleriyle perşembe günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan Çarpışma 7. Bölüm yeni fragman izle

carpisma-7-bolum-fragmani

Çarpışma 7. Bölüm İzle

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan 7. Bölümünü perşembe akşamı show tv ekranlarından izleyebilirsiniz...

Çarpışma dizisinin 5. Bölümünde Kadir, Veli’nin adamını yakalamak üzereyken adamı, Veli tarafından öldürülmüştür. Veli’ye ulaşmak için elindeki tek kozu da kaybeden Kadir’in, Veli’nin Zeynep’i kaçırmasından ötürü de eli kolu bağlanmıştır.

Veli ise Zeynep’e kızını göstermiş; Zeynep’i kaçma çabası sonuçsuz kalmıştır. Ancak Galip’i ve parasını geri almak şartıyla Zeynep’e kızını geri vereceğini söylemiştir. Zeynep’in Kadir için ne kadar önemli olduğunu anlayan Veli’nin aklında, Zeynep üzerinden Kadir’i bitirme planları vardır.

Zeynep’in elektronik kelepçeyi açarak evden kaçmasından ötürü başı belada olan Zeynep ve Kadir, Cemre’nin mahkemeden aldığı ve Zeynep’i kelepçeden kurtaran kararla rahat bir nefes almıştır. Galip’i geri getirmek için Cemre’den yardım isteyerek video hazırlayan Zeynep, videoyu televizyonda yayınlatır. Kamuoyu baskısıyla Galip’i geri getirmeyi planlayan Zeynep, ortalığı ayağa kaldırmıştır. Videoyu izleyen Galip ise yurtdışından geri dönmek için çabalamış ve bundan Veli’nin haberi olmuştur.

Şantaja devam eden Yakup, Belma’nın yanına kadar gelerek üstü kapalı tehdit etmiştir. Cemre’nin Kerem’i cezaevinden çıkarma kararını öğrenen Demir iyice köşeye sıkışmış; bunun üzerine Kerem’in avukatlığını üstlenerek olayların içinden sıyrılmaya çalışmaktadır. Yakup’u arayarak parayı vereceğini söyleyen Demir, Yakup’u takip altına almış ve kaldığı otelde döverek video kaydını elinden almıştır. Videonun bir kopyasını alan Meral ise bu gerçeği Yakup’tan gizlemiştir.

Kadir, Galip’in Veli’den çaldığı paraların izini bulmuştur. Tam olayın üzerine gideceği sırada Veli’nin bir oyunuyla yine darmadağın olmuştur. Zeynep’le Kadir, Galip’i yakalayarak Veli’ye tuzak kurmuştur. Ancak Zeynep’in kimin tarafında olduğu belli değildir.

Cezaevinden çıkan Kerem, koğuşta koruduğu çocuğun öldürüldüğünü öğrenmiştir. Yaptığı hataların farkına varan Kerem, Cemre’den özür dilemiştir. Yakup’tan videoyu almak için planlar yapan Kerem, bir yandan da Cemre’yi bu olaydan uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Yakup’tan videoyu almaya çalışırken Yakup Cemre’yi rehin almıştır. Büyük bir kumpasın içine düşen Kerem, Cemre’yi kurtarabilecek mi?

Dizinin 6. Bölümüne dair yayınlanan ön izlemede, Veli elinde ilaç kutusuyla fenalaşarak yere düşer. Zeynep’in kızı ise Veli’ye ilacını vererek “iyi olacaksın, sonra birlikte anneme gideceğiz” der.

Yayınlanan 1. Fragmanda, Kadir Zeynep’e “Bu adam senin eşin mi?” diye sorar. Zeynep ise “O artık benim hiçbir şeyim değil” der. Ardından Galip’e tokat atan Zeynep “ Veli Cevher böyle bir tokatla aldı Aylin’i. Sen kaçtın” diyerek kocasından hesap sorar. Galip ise Zeynep’e “Bu adama baktığın gibi bana hiç bakmadın” deyince Zeynep, Kadir’e olan aşkını itiraf eder. Tuzağa düşen Cemre ve Kerem cephesinden ise Cemre, Yakup’ un elinden kurtulmaya çalışır ve Kerem Yakup’la boğuşmaya başlar. Bu sırada silah ateş alır. Acaba vurulan kim olmuştur?

2. fragmanda ise Kadir Galip’e, Veli’yi ele geçirmek için oyun kuracaklarını söyler. Galip’ten alacağı para için Zeynep’i kendi tarafından çekmeye çalışan Veli ise Galip’i kızıyla köşeye sıkıştırmaya çalışır. Demir ve Cemre ise videonun varlığını tartışırken Cemre Meral’den videonun varlığını öğrenir ve videoyu görür.

Kadir, ekibiyle birlikte Veli’yi ele geçirmek için harekete geçer ancak Veli’nin kurduğu tuzağa düşer. Veli’nin adamlarının arasında kalan Kadir ve ekibi dövüşerek bu tuzaktan kurtulabilecek mi?

Tüm bu soruların cevabını bu akşam yayınlanacak Çarpışma dizisi 6. Bölümde öğreneceğiz

Çarpışma dizisinin yeni bölümü olan, 7. Bölümünü HD ve tek parça olarak Show Tv’den izleyebilirsiniz. Çarpışma Son Bölüm Full HD Tek Part İzle.Çarpışma dizisi yeni bölümleriyle perşembe Show Tv’de...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.