Çarşıbaşı Kovanlı Köyü

Çarşıbaşı Kovanlı Köyü

Çarşıbaşı Köyleri Arasında yer alan Kovanlı köyünde kaç kişi yaşamaktadır, köye özgü yemekler hangileridir, Kovanlı köyünde vefat edenler kimler, Trabzon iline bağlı bu güzel köye nasıl gidilir

Kovanlı Köyü, Trabzon ilinin Çarşıbaşı ilçesine bağlı bir mahalledir. Yolunuz karadeniz bölgesine düşer ve bu köyün yakınlarından geçiyorsanız Çarşıbaşı Kovanlı Köyü Resimleri ve kovanlı köyü videosu sizin de ilginizi çekebilir.

İnternetten araştırma yapıyor memleketinizdeki ünlü sanatçı ve futbolcular kimler diye merak ediyorsanız ve Trabzonlu iseniz Trabzon Doğumlu Ünlüler  e göz atmak yararınıza olacaktır. Trabzonlu Ünlüler arasında arsin kovanlı köyünde doğan biri var mı? Çarşıbaşı Dğumlu Ünlüler Kimler?

Çarşıbaşı Haber ile ilgili web sitesi ve uygulamalar hangileridir. Karadeniz yöresine özgü haber kanalı var mı? Çarşıbaşı Trabzon Arası Kaç Km? Çarşıbaşı Hava Durumu? Trabzon Köyleri ve Çarşıbaşı Köyleri ni merak ediyorsanız doğru adrestesini demektir.

Eğer köyünüzün bilgileri eksik veya yanlış ise Köy Bilgilerini Güncelle

Kovanlı, Trabzon ilinin Çarşıbaşı ilçesine bağlı bir mahalledir. Trabzon iline 46 km, Çarşıbaşı ilçesine 12 km uzaklıktadır. Mahallenin iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Mahallenin ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.

Mahallede ilköğretim okulu vardır. Mahallenin ne içme suyu şebekesi ne de kanalizasyon şebekesi yoktur, köylüler suyu kendi imkanlarıyla evlerine getirtir. PTT şubesi ve PTT acentesi yoktur. Sağlık ocağı vardır. Mahalleye ulaşımı sağlayan yol asfalt olup mahallede elektrik ve sabit telefon vardır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.