Çavuşoğlu: “Yeni Sistemle Türkiye Bağımsız Ve Daha Güçlü Olacak”

Çavuşoğlu: “Yeni Sistemle Türkiye Bağımsız Ve Daha Güçlü Olacak”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur'un Türkiye'nin geleceği ve istikrarı için ülkeye sahip çıkmak için 16 Nisan'da gereğini yapacağını...

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Burdur'un Türkiye'nin geleceği ve istikrarı için ülkeye sahip çıkmak için 16 Nisan'da gereğini yapacağını söyledi.

Başbakan Binali Yıldırım ile Burdur mitingine katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, meydana toplanan Burdurluların Türkiye'nin geleceği ve istikrarı için ülkeye sahip çıkmak için 16 Nisan'da gereğini yapacağını söyledi. Türkiye'nin bugünkü ekonomisinin 4 kat daha büyük olması gerektiğini dile getiren Çavuşoğlu, "15 senedir istikrar var. Bu varsa sizin sayenizde. Tek başına iktidar nedeniyle bu var. Uyumlu çalışmanın neticesinde bu oluyor. Türkiye'nin sistemini sigortalamamız lazım. Bu sistem Türkiye'nin geleceğinin teminatıdır. Avrupa neden rahatsız oluyor, bizi sevdiklerinden mi? Türkiye'de bir referandumda hayır için çalışa o siyasilere dergilere gazetelere 16 Nisan da sandığa giderek Türkiye'de kararı siz değil millet olarak kararı, "ben veririm" demek için Burdur ne diyecek. 16 Nisan'da hadlerini bildireceğiz. Türkiye'ye nasıl davranacaklarını öğrenecekler. Onlar Türkiye'nin patronu değildir. Türkiye onların kontrolünde olan bir ülke değil, yeni sistemle Türkiye bağımsız ve daha güçlü olacak. Daha büyük projeler gerçekleştirecek, bundan rahatsız oluyorlar" dedi.

Dağdaki teröristleri inlerine gömeceklerini ifade eden Çavuşoğlu, "İçerideki ve dışarıdaki hainler hayır için çalışırken vatanını seven Burdurlular 16 Nisan'da ne diyecek. Elbette evet olacak. Güçlü Türkiye demek yurt dışındaki Türklerinde güçlü olması demektir. Güçlü Türkiye demek ecdadımızın yurt dışında bıraktığı mirasların ihya edilmesi demektir. Evladı Fatihanların yalnız kalmaması demektir" dedi.

İHA

Kaynak:Haber Kaynağı

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.