Cennetin Gözyaşları 18. Bölüm 2.Fragmanı İzle

Cennetin Gözyaşları 18. Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı, Cennetin Gözyaşları 18. Bölümünü pazar akşamı saat 20:00 de atv ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cennetin Gözyaşları Dizisinin 18 .Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı. Pazar akşamı reytinglerinde üst sıralarda yer alan ATV nin favori dizilerinden olan Cennetin Gözyaşları dizisinde seyircileri bu hafta neler bekliyor?

Cennetin Gözyaşları Dizisinin Genel Hikayesi Nedir?

"Bazı bağlar vardır, hiç kopmayan. Anne çocuk gibi, kadim dostluklar gibi, gerçek aşklar gibi. Cennetin Gözyaşları bu kopmayan bağların kadim öyküsü. Kopmayıp kördüğüm haline gelen bağların. Çünkü kimse kaderinden kaçamaz."
Atv ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanan, Süreç Film – Ali Gündoğdu imzalı Cennetin Gözyaşları dizisinin çekimleri başladı. Yönetmen koltuğunda Sadullah Celen'in oturduğu ve bir Kore formatından uyarlanan dizinin başrollerini Esra Ronabar, Berk Atan ve Almila Ada paylaşıyor. Ayrıca Zehra Yılmaz, Güler Ökten, Yusuf Akgün, Ebru Destan, Hazım Körmükçü, Çiçek Acar, Ali İpin, Sencan Güleryüz, Süeda Çil, Ebru Nil Aydın, Sude Nur Yazıcı ve Oktay Çubuk gibi başarılı isimler rol alıyor.

Cennetin Gözyaşları Dizisinin Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Esra Ronabar-Arzu Soyer, Almila Ada Cennet Yılmaz, Berk Atan-Selim Arısoy, Hazım Körmükçü-Mahir Soyer, Yusuf Akgün-Orhan Soyer, Zehra Yılmaz-Melisa Soyer

Cennetin Gözyaşları Dizisi Hangi Gün, Saat Kaçta, Hangi Kanal Da?

Cennetin Gözyaşları dizisi pazar akşamı saat 20:00 de ATV ekranlarında olacak. Ancak saat 20:00 de dizinin özeti başlamaktadır. Genel de saat 21:00 de yeni bölüm yayınlanmaktadır.

Cennetin Gözyaşları Dizisinin 18.Bölümünü HD ve Tek Part Olarak İzle

Cennetin Gözyaşları dizisini tek part ve HD olarak pazar akşamları saat 20:00 de ATV ekranlarından veya https://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin adresinden veya ATV nin resmi youtube kanalından izleyebilirsiniz. Dizi bittikten sonra yine atv nin resmi sitesinden Cennetin Gözyaşları dizisinin bölümlerini izleyebilirsiniz.

 

VİDEOYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar