Chesapeake Shores 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı İzle

Chesapeake Shores 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı İzle

Chesapeake Shores 3. Sezon 8. Bölüm Fragmanı yayınlandı, Chesapeake Shores 3. Sezon 8. Bölümü 23 Eylül 2018 perşembe yayınlanacak.

Chesapeake Shores dizisinin yeni bölümü olan 3.Sezon 8. Bölümünde neler olacak? Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Chesapeake Shores , yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Chesapeake Shores dizisi 3.Sezon 8. Bölüm yeni fragman izle…

Chesapeake Shores 3. Sezon 8. Bölümü 23 Eylül 2018 perşembe yayınlanacak.

Chesapeake Shores Genel Hikaye | Konusu

New York’ta yaşayan, iyi bir kariyer inşa etmiş; diğer yandan yeni boşanan ve  iki çocuk annesi olan 34 yaşındaki Abby, kız kardeşinin bir meselesini çözme vesilesiyle ailesini ziyaret etmek için uzun yılların ardından memleketi Chesapeake Shores’a döner. Bu ziyarette geçmişiyle yüzleşmesi kaçınılmazdır.

Veda bile etmeden terk ettiği lise aşkı Trace (Jesse Metcalfe), anlaşması güç babası Mick (Treat Williams) ve çok sevdiği büyükannesi Nell (Diane Ladd) ile tekrar bir araya geldiğinde Abby, kariyerinin peşinde koşarken kendini ve annelik görevlerini aksattığını fark edip Chesapeake Shores’a tamamen geri dönmeyi düşünür.

Tabii bunu yaptığında burada işler tamamen yolunda gidecek, dertsiz tasasız yaşayacak gibi bir durum söz konusu olmayacaktır. Çünkü her bir üyesi kendi problemleriyle boğuşan ve ona ihtiyacı olan çok büyük bir aileye sahiptir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
👏
👎
😍
😥
😱
😂
😡

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.